MUZAFFER BIYIK EDİZ HUN'A TAŞ ÇIKARTTI

Siyaset 27.01.2023 - 20:57, Güncelleme: 27.01.2023 - 21:09
 

MUZAFFER BIYIK EDİZ HUN'A TAŞ ÇIKARTTI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, karne tatili dolayısı ile bir gurup Darıcalı öğrenciyi İstanbul'a götürerek, Üsküdar Valide Sultan Gemisi gemsi ile boğaz turtu yaptırdı.. Başakn Bıyık'ın eşi Havva Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Kadın Kolları başkanı Selma Gülenç'in de katılım sağladığı bu boğaz gezsini sosyal medyadan paylaşan Muzaffer Bıyık paylaşımında "Üsküdar Belediyemiz’in Valide Sultan Gemisi’nde; en güzel emanetlerimiz, evlatlarımız ile unutulmaz bir gün yaşadık. Boğaz gezimize katılan değerli evlatlarımıza ve bize ev sahipliği yapan Hilmi Türkmen başkanımıza teşekkür ediyorum. [stanbul’un muhteşem manzarası karşısında hayran kalmamak elde değil. Çocuklarımızın bir gülüşü yeter" ifadelerine yer verdi.. Başkan Bıyık bugündegemide eşi ile birlikte sohbette olduğu bir video görüntüsünü, Fikrimin İnce gülü şarkısı eşliğinde "Eşim Havva Hanım ile, dünden kalan bir hatıra." sözleri ile paylaştı. Muzaffer Bıyık'ın bu paylaşımı ise eski Yeşilçam sinemasının hafızalarımızda yer edinmiş olan ünlü sanatçı Ediz Hun'lu güzel sahnelerini anımsattı...  
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, karne tatili dolayısı ile bir gurup Darıcalı öğrenciyi İstanbul'a götürerek, Üsküdar Valide Sultan Gemisi gemsi ile boğaz turtu yaptırdı..

Başakn Bıyık'ın eşi Havva Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Kadın Kolları başkanı Selma Gülenç'in de katılım sağladığı bu boğaz gezsini sosyal medyadan paylaşan Muzaffer Bıyık paylaşımında "Üsküdar Belediyemiz’in Valide Sultan Gemisi’nde; en güzel emanetlerimiz, evlatlarımız ile unutulmaz bir gün yaşadık. Boğaz gezimize katılan değerli evlatlarımıza ve bize ev sahipliği yapan Hilmi Türkmen başkanımıza teşekkür ediyorum. [stanbul’un muhteşem manzarası karşısında hayran kalmamak elde değil. Çocuklarımızın bir gülüşü yeter" ifadelerine yer verdi..

Başkan Bıyık bugündegemide eşi ile birlikte sohbette olduğu bir video görüntüsünü, Fikrimin İnce gülü şarkısı eşliğinde "Eşim Havva Hanım ile, dünden kalan bir hatıra." sözleri ile paylaştı. Muzaffer Bıyık'ın bu paylaşımı ise eski Yeşilçam sinemasının hafızalarımızda yer edinmiş olan ünlü sanatçı Ediz Hun'lu güzel sahnelerini anımsattı...
 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.