Benzine büyük zam geliyor!

Ekonomi 24.01.2023 - 09:09, Güncelleme: 24.01.2023 - 09:09
 

Benzine büyük zam geliyor!

kocaeli haberi
Akaryakıtta zam fırtınası yeniden başladı. Haftaya 20 liranın üzerinde başlayan benzine bu gece yarısı dev bir zam geliyor. İktidarın politikaları sebebiyle Türk lirasına tarihi bir değer kaybettirmesi ve brent petrolledeki dalgalanmalar ardı ardına akaryakıt zamlarına sebep oluyor. Geçen hafta gelen 67 kuruş zamla 20 liranın üzerine çıkan benzine bu gece yarısı dev bir zam geliyor.  NTV’nin haberine göre; 1 lira 25 kuruş zam, gece yarısı itibarıyla pompa fiyatların yansıyacak. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul’da motorin litre fiyatı 23,15 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 20,41 liradan satılıyor.
kocaeli haberi

Akaryakıtta zam fırtınası yeniden başladı. Haftaya 20 liranın üzerinde başlayan benzine bu gece yarısı dev bir zam geliyor.

İktidarın politikaları sebebiyle Türk lirasına tarihi bir değer kaybettirmesi ve brent petrolledeki dalgalanmalar ardı ardına akaryakıt zamlarına sebep oluyor. Geçen hafta gelen 67 kuruş zamla 20 liranın üzerine çıkan benzine bu gece yarısı dev bir zam geliyor. 

NTV’nin haberine göre; 1 lira 25 kuruş zam, gece yarısı itibarıyla pompa fiyatların yansıyacak.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;
İstanbul’da motorin litre fiyatı 23,15 liradan satılıyor.
Benzinin litresi ise ortalama 20,41 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.