MHP'NİN ACI GÜNÜ! İl Başkanı hayatını kaybetti

Yaşam 20.11.2022 - 06:17, Güncelleme: 20.11.2022 - 06:17
 

MHP'NİN ACI GÜNÜ! İl Başkanı hayatını kaybetti

kocaeli haberi
MHP İl Başkanı Murat Öner, bu gece yarısı geçirdiği kalp krizi nedeniyle Özel Sekiz Eylül Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen Öner kurtarılamadı. MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, akşam saatlerinde rahatsızlanması sonrası yakınları tarafından haber verilmesiyle olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Başkan Öner, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.MHP İl Başkanı Murat Öner’in vefat haberi üzerine, ailesi, sevenleri ve çok sayıda partili, hastaneye koştu.   Öner’in ölüm haberi Manisa siyaseti ve ülkücü camiada büyük şok ve üzüntüyle karşılandı. Birçok kişi taziye mesajları yayımlayarak üzüntüsünü dile getirdi.  DEVLET BAHÇELİ TARAFINDAN ATANMIŞTI Murat Öner, 8 Ekim 2021 tarihinde MHP İl Başkanlığı görevine atanmıştı. Ülkücü İşçiler Derneği Manisa Şube Başkanlığı görevinde de bulunan Öner, hareketli, aktif yapısıyla tanınıyordu.  
kocaeli haberi

MHP İl Başkanı Murat Öner, bu gece yarısı geçirdiği kalp krizi nedeniyle Özel Sekiz Eylül Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen Öner kurtarılamadı.

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, akşam saatlerinde rahatsızlanması sonrası yakınları tarafından haber verilmesiyle olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Başkan Öner, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.MHP İl Başkanı Murat Öner’in vefat haberi üzerine, ailesi, sevenleri ve çok sayıda partili, hastaneye koştu.  

Öner’in ölüm haberi Manisa siyaseti ve ülkücü camiada büyük şok ve üzüntüyle karşılandı. Birçok kişi taziye mesajları yayımlayarak üzüntüsünü dile getirdi. 

DEVLET BAHÇELİ TARAFINDAN ATANMIŞTI
Murat Öner, 8 Ekim 2021 tarihinde MHP İl Başkanlığı görevine atanmıştı. Ülkücü İşçiler Derneği Manisa Şube Başkanlığı görevinde de bulunan Öner, hareketli, aktif yapısıyla tanınıyordu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.