IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ONLAR İÇİN GEBZE'YE GELDİ

Güncel 17.11.2022 - 22:37, Güncelleme: 17.11.2022 - 22:58
 

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ONLAR İÇİN GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
2 kASIM 2022 tarihinde Iğdır'a giden Gebze Ticaret ve İs Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Iğdır Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştirmişlerdi Senato odasında gerçekleşen ziyarette Rektör Vekili Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ile görüşen heyet; GETİP'in kuruluş amacı, çalışmaları, gelecek projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunmuş ve görüşmenin devamında ise üniversite-sanayi iş birliği kapsamında bölgede yapılabilecek projeler masaya yatırılmıştı.. Bu görüşmeden 15 gün sonra Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Gebze'ye gelerek, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformuna iadei ziyaret gerçekleştirdi... Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve beraberinde ki heyet ile Gebze de yeniden bir araya gelen Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) yöneticileri Iğdır da yapılabilecek iş geliştirme projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundular. Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu yöneticileri, Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve beraberinde ki heyet daha sonra Gebze de yüksek teknoloji makinalar üreten ARŞEN makinada yeniden bir araya geldiler. Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) yöneticileri Iğdır da yapılabilecek iş geliştirme projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundular.
KOCAELİ HABERİ

2 kASIM 2022 tarihinde Iğdır'a giden Gebze Ticaret ve İs Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Iğdır Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştirmişlerdi Senato odasında gerçekleşen ziyarette Rektör Vekili Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ile görüşen heyet; GETİP'in kuruluş amacı, çalışmaları, gelecek projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunmuş ve görüşmenin devamında ise üniversite-sanayi iş birliği kapsamında bölgede yapılabilecek projeler masaya yatırılmıştı..

Bu görüşmeden 15 gün sonra Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Gebze'ye gelerek, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformuna iadei ziyaret gerçekleştirdi...

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve beraberinde ki heyet ile Gebze de yeniden bir araya gelen Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) yöneticileri Iğdır da yapılabilecek iş geliştirme projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundular. Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu yöneticileri, Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve beraberinde ki heyet daha sonra Gebze de yüksek teknoloji makinalar üreten ARŞEN makinada yeniden bir araya geldiler. Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) yöneticileri Iğdır da yapılabilecek iş geliştirme projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.