CHP KOCAELİ'DE AVUKATLARIN PARTİSİ Mİ?

Siyaset 17.11.2022 - 21:42, Güncelleme: 18.11.2022 - 11:31
 

CHP KOCAELİ'DE AVUKATLARIN PARTİSİ Mİ?

kocaeli haberi - Cengiz Yucak
Kocaeli CHP siyasetinde geçmişten bugüne avukatların ağırlığı, dikkatleri çekmeye devam ediyor.. CHP Kocaeli İl Başkanlığını yapan Av. Cengiz Sarıbay derken bir bayan Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in de önce Kocaeli milletvekili ve akabinde İzmit Belediye Başkanı seçilmesi.. Ve yine 2019 yerel seçimlerinde Av. Recep Dursun'un Gebze Belediye başkan adayı bir diğer Av. Sertif Gökçe'nin de Deince belediye başkan adayı gösterlimesi.. Derken; 2023 genel seçimleri için CHP'den Kocaeli milletvekili adaylığı için Listede yer alması muhtemel isimler ise Av. Bahar Gültekin Candemir, Av. Cengiz Sarıbay, Av. Sertif Gökçe ve CHP Kocaeli İl başkan yardımcısı Av. Mehmet Nazım Gençtürk şeklinde sıralanıyor.. Gebze bölgesinden ise Av. Saide Arslan ile Av. Recep Dursun'un aday olup olmama konusunda nabız yokladıkları konuşuluyor.. Siyaset kulsilerinde de bu durum için "Bu gidişle ,CHP Kocaeli'de Avukatlardan başka kimseye ekmek yok galiba" yorumları yapılıyor..
kocaeli haberi - Cengiz Yucak

Kocaeli CHP siyasetinde geçmişten bugüne avukatların ağırlığı, dikkatleri çekmeye devam ediyor..

CHP Kocaeli İl Başkanlığını yapan Av. Cengiz Sarıbay derken bir bayan Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in de önce Kocaeli milletvekili ve akabinde İzmit Belediye Başkanı seçilmesi..

Ve yine 2019 yerel seçimlerinde Av. Recep Dursun'un Gebze Belediye başkan adayı bir diğer Av. Sertif Gökçe'nin de Deince belediye başkan adayı gösterlimesi..

Derken; 2023 genel seçimleri için CHP'den Kocaeli milletvekili adaylığı için Listede yer alması muhtemel isimler ise Av. Bahar Gültekin Candemir, Av. Cengiz Sarıbay, Av. Sertif Gökçe ve CHP Kocaeli İl başkan yardımcısı Av. Mehmet Nazım Gençtürk şeklinde sıralanıyor..

Gebze bölgesinden ise Av. Saide Arslan ile Av. Recep Dursun'un aday olup olmama konusunda nabız yokladıkları konuşuluyor..

Siyaset kulsilerinde de bu durum için "Bu gidişle ,CHP Kocaeli'de Avukatlardan başka kimseye ekmek yok galiba" yorumları yapılıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.