GETİP YÖNETİM KURULUNDAN, GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Güncel 16.11.2022 - 23:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 23:56
 

GETİP YÖNETİM KURULUNDAN, GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) yönetim kurulu üyeleri dün başkanları Resul Orman ve Genel Danışman Prof. Dr. Halim Kazan eşliğinde Gebze Teknik Üniversitesi rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Hacı Ali Mantar'a bir tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Samimi ve sıcak ortamda gerçekleştirilen sohbette üniversite ve iş dünyasının işbirliğinin önemi, üretime katma değer sağlayacak projeler geliştirmenin ülke ekonomisine faydası ve olası ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. GETİP yönetim kurulu, ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar'a plaket takdiminde bulunduktan sonra Rektör Mantar'a konukseverliği, sıcak ilgi ve sohbetleri için teşekkür etti..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) yönetim kurulu üyeleri dün başkanları Resul Orman ve Genel Danışman Prof. Dr. Halim Kazan eşliğinde Gebze Teknik Üniversitesi rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Hacı Ali Mantar'a bir tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Samimi ve sıcak ortamda gerçekleştirilen sohbette üniversite ve iş dünyasının işbirliğinin önemi, üretime katma değer sağlayacak projeler geliştirmenin ülke ekonomisine faydası ve olası ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

GETİP yönetim kurulu, ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar'a plaket takdiminde bulunduktan sonra Rektör Mantar'a konukseverliği, sıcak ilgi ve sohbetleri için teşekkür etti..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.