2023 MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN İLK İSTİFA GEBZE'DEN GELDİ

Siyaset 15.11.2022 - 05:36, Güncelleme: 15.11.2022 - 05:36
 

2023 MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN İLK İSTİFA GEBZE'DEN GELDİ

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze İlçe Başkan vekili Muhterem Çay, 2023 Genel seçimlerine 7 ay kala milletvekili aday adayı olmak için ilçe başkan yardımcılığı görevinden istifa etti.. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, siyaset arkadaşı Muhterem Çay'a bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür plaketi takdim ettikten sonra o anları sosyal medyadan "Kıymetli ülküdaşım, Başkan vekilim 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili Aday adaylığı için görevinden istifa eden yol arkadaşım Sayın Muhteren Çay beye davamıza katkılarından dolayı başarı plaketini takdim ettik,vatana ve millete hizmet için çıktığı bu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun…" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze İlçe Başkan vekili Muhterem Çay, 2023 Genel seçimlerine 7 ay kala milletvekili aday adayı olmak için ilçe başkan yardımcılığı görevinden istifa etti..

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, siyaset arkadaşı Muhterem Çay'a bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür plaketi takdim ettikten sonra o anları sosyal medyadan "Kıymetli ülküdaşım, Başkan vekilim 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili Aday adaylığı için görevinden istifa eden yol arkadaşım Sayın Muhteren Çay beye davamıza katkılarından dolayı başarı plaketini takdim ettik,vatana ve millete hizmet için çıktığı bu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun…" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.