ALTILI MASA TARAFINDAN REDDEDİLEN BAŞ'TAN RONALDO'LU TEPKİ

Siyaset 14.11.2022 - 23:10, Güncelleme: 14.11.2022 - 23:18
 

ALTILI MASA TARAFINDAN REDDEDİLEN BAŞ'TAN RONALDO'LU TEPKİ

KOCAELİ HABERİ
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, ‘Altılı Masa’ya katılma taleplerinin kabul edilmemesi üzerine sosyal medya hesabından ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bir fotoğrafını 'Sakin' notuyla paylaştı.. Başkan Baş bu paylaşımından bir süre sonra "6’lı masaya ilişkin açıklama, kamuoyuna saygıyla" notuyla ikinci bir paylaşımda daha bulundu. Baş bu paylaşımında "Gençleri iyi tanıyın, kafalarına bir şey koyduklarında yaparlar. Biz yine de iktidarın seçimi kazanmaması için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.. Sakin… pic.twitter.com/kB9QSKS2Ma— Hüseyin Baş (@huseyinbas_BTP) November 14, 2022
KOCAELİ HABERİ

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, ‘Altılı Masa’ya katılma taleplerinin kabul edilmemesi üzerine sosyal medya hesabından ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bir fotoğrafını 'Sakin' notuyla paylaştı..

Başkan Baş bu paylaşımından bir süre sonra "6’lı masaya ilişkin açıklama, kamuoyuna saygıyla" notuyla ikinci bir paylaşımda daha bulundu. Baş bu paylaşımında "Gençleri iyi tanıyın, kafalarına bir şey koyduklarında yaparlar. Biz yine de iktidarın seçimi kazanmaması için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.