KOCAELİ MİLLET İTTİFAKINDAN, AK PARTİLİ KAŞUKCİ'YE YAKIN MARKAJ

Siyaset 09.10.2022 - 19:30, Güncelleme: 09.10.2022 - 20:20
 

KOCAELİ MİLLET İTTİFAKINDAN, AK PARTİLİ KAŞUKCİ'YE YAKIN MARKAJ

KOCAELİ HABERİ
KAISİAD'ın Gebze'de düzenlemiş olduğu kahvaltı programına, Kocaeli milletvekilleri, siyasi parti İlçe Başkanları , Dekanlar, Belediye Başkanları, Kocaeli Emniyet Müdürü,  Gebze Ticaret Odası Başkanı, STK lar ve iş insanları yoğun katılım sagladılar.. Kahvaltı programı sonunda verilen toplu fotoğraf karesinde Ak Parti eski milletvekili adayı ve Kocaeli BNüyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci, Millet İttifakı Kocaeli milletvekilleri CHP'li Tahsin Tarhan ve İYİ partili Lütfü Türkkan ile CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü'nün tam ortalarında yer almasının yanısra Öztekin Kaşukç'nin arkadan omuzlarına el koyduğu CHP'li Tahsin Tarhan'a ve diğer ilçe başkanlarının da Kaşukci'ye göstremiş oldukları yakın ilgi dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

KAISİAD'ın Gebze'de düzenlemiş olduğu kahvaltı programına, Kocaeli milletvekilleri, siyasi parti İlçe Başkanları , Dekanlar, Belediye Başkanları, Kocaeli Emniyet Müdürü,  Gebze Ticaret Odası Başkanı, STK lar ve iş insanları yoğun katılım sagladılar..

Kahvaltı programı sonunda verilen toplu fotoğraf karesinde Ak Parti eski milletvekili adayı ve Kocaeli BNüyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci, Millet İttifakı Kocaeli milletvekilleri CHP'li Tahsin Tarhan ve İYİ partili Lütfü Türkkan ile CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü'nün tam ortalarında yer almasının yanısra Öztekin Kaşukç'nin arkadan omuzlarına el koyduğu CHP'li Tahsin Tarhan'a ve diğer ilçe başkanlarının da Kaşukci'ye göstremiş oldukları yakın ilgi dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.