ZEYNEP BAŞKAN SAHANIN HER YERİNDE

Siyaset 11.09.2022 - 20:54, Güncelleme: 11.09.2022 - 21:02
 

ZEYNEP BAŞKAN SAHANIN HER YERİNDE

KOCAELİ HABERİ
Kah pazarlarda pazarcı esnafı ve halkın yanında, kah köylerde çiftçiler ile başbaşa, kah mahallede işyeri ve vatandaş ziyaretleri derken DEVA Partisi Kocaeli'nin en çalışkan ilçe başkanı olarak tanınan Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, Derince'ye davet ettiği İl Başkanı Adem Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İshakçılar köyünde düzenlenen güreşleri izlemeye gitti. Adem Koç ve Zeynep Aydın Sudan daha sonra İshakçılar Er meydanı çevresindeki esnafları da ziyaret ederek sohbet ettiler.. Zeynep Başkan bugün gerçekleştirdikleri bu saha çalışmasını sosyal medyadan "İl Başkanımız Adem Koç bey ,il ve İlçe yöneticilerimizle beraber Derince İshakçılar köyünde düzenlenen 19. Taşköprü Hasat Sonu Festivaline katılım sağladık. İshakçılar Er meydanı çevresindeki esnaflarımızı ziyaret ettik." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Kah pazarlarda pazarcı esnafı ve halkın yanında, kah köylerde çiftçiler ile başbaşa, kah mahallede işyeri ve vatandaş ziyaretleri derken DEVA Partisi Kocaeli'nin en çalışkan ilçe başkanı olarak tanınan Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, Derince'ye davet ettiği İl Başkanı Adem Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İshakçılar köyünde düzenlenen güreşleri izlemeye gitti. Adem Koç ve Zeynep Aydın Sudan daha sonra İshakçılar Er meydanı çevresindeki esnafları da ziyaret ederek sohbet ettiler..

Zeynep Başkan bugün gerçekleştirdikleri bu saha çalışmasını sosyal medyadan "İl Başkanımız Adem Koç bey ,il ve İlçe yöneticilerimizle beraber Derince İshakçılar köyünde düzenlenen 19. Taşköprü Hasat Sonu Festivaline katılım sağladık. İshakçılar Er meydanı çevresindeki esnaflarımızı ziyaret ettik." sözleri ile duyurdu..
Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.