GELECEK PARTİSİ ÇAYIROVA'DA FINDIK MUHABBETİ

Siyaset 11.09.2022 - 20:34, Güncelleme: 11.09.2022 - 20:34
 

GELECEK PARTİSİ ÇAYIROVA'DA FINDIK MUHABBETİ

KOCAELİ HABERİ
Gelecek Partisi Çayırova ilçe Başkanı Ibrahim Fazlıoğlu, ilçe teşkilat başkanı Ömer Yağlı'nın memleketten getirdiği fındıklardan, kendisini makamında ziyarete gelen misafirlerine de ikram ediyor.. Başkan Ibrahim Fazlıoğlu, kendilerine hediye gelen memlwket fındığının tadına baktıktan sonra, çok hoşuna giden bu hediyeyi sosyal medyadan "Gelecek partisi Çayırova ilçe teşkilat başkanı Ömer Yağlı memleketten fındık getirmiş gönlüne sağlık." sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gelecek Partisi Çayırova ilçe Başkanı Ibrahim Fazlıoğluilçe teşkilat başkanı Ömer Yağlı'nın memleketten getirdiği fındıklardan, kendisini makamında ziyarete gelen misafirlerine de ikram ediyor..

Başkan Ibrahim Fazlıoğlu, kendilerine hediye gelen memlwket fındığının tadına baktıktan sonra, çok hoşuna giden bu hediyeyi sosyal medyadan "Gelecek partisi Çayırova ilçe teşkilat başkanı Ömer Yağlı memleketten fındık getirmiş gönlüne sağlık." sözleri ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.