İDRİS DEMİR'E VEKİL KATIRCIOĞLU'NDAN TAM DESTEK VARMIŞ

Siyaset 03.09.2022 - 01:40, Güncelleme: 03.09.2022 - 01:52
 

İDRİS DEMİR'E VEKİL KATIRCIOĞLU'NDAN TAM DESTEK VARMIŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
17 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandum ile Türkiye, Parlamenter sistemden 'Türk tipi başkanlık sistemine' geçişi öngören anayasa değişiklikliğini %51,4 'Evet' oyuna karşılık %48,6 'Hayır' oyuyla kabul etmişti.. İşte o referandumda "EVET" oyu çıkması için Türkiye genelinde en çok çalışan ve kurmuş olduğu "KARARIM EVET PLATFORMU" ile ulusal tv'lerde dahi çıkıp konuşarak geniş yer bulan dönemin Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi İdris Demir şimdi Gebze ve Çayırova'da gündelik yaşamını sürdürmeye devam ediyor.. Ak Parti Kocaeli'nin 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday listesine, Kars-Ardahan-Iğdırlıları temsilen girebilecek isimler arasında konuşulan İdris Demir için, hemşerilerinin yansıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun da tam destek verebileceği siyaset kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor..  Geçtiğimiz gün siyasi saha çalışması için Çayırova'ya gelen milletvekili Katırcıoğlu'nun İdris Demir'i de çalışma ekibi içine alarak birlikte esnaf ve iş yeri ziyaretleri yapmaları dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

17 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandum ile Türkiye, Parlamenter sistemden 'Türk tipi başkanlık sistemine' geçişi öngören anayasa değişiklikliğini %51,4 'Evet' oyuna karşılık %48,6 'Hayır' oyuyla kabul etmişti..

İşte o referandumda "EVET" oyu çıkması için Türkiye genelinde en çok çalışan ve kurmuş olduğu "KARARIM EVET PLATFORMU" ile ulusal tv'lerde dahi çıkıp konuşarak geniş yer bulan dönemin Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi İdris Demir şimdi Gebze ve Çayırova'da gündelik yaşamını sürdürmeye devam ediyor..

Ak Parti Kocaeli'nin 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday listesine, Kars-Ardahan-Iğdırlıları temsilen girebilecek isimler arasında konuşulan İdris Demir için, hemşerilerinin yansıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun da tam destek verebileceği siyaset kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor.. 

Geçtiğimiz gün siyasi saha çalışması için Çayırova'ya gelen milletvekili Katırcıoğlu'nun İdris Demir'i de çalışma ekibi içine alarak birlikte esnaf ve iş yeri ziyaretleri yapmaları dikkatlerden kaçmadı..
Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar, eşarp ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.