EMRE KAYA KOCAELİ'Yİ SALLADI

Eğitim-Kültür-Sanat 31.08.2022 - 12:17, Güncelleme: 31.08.2022 - 12:17
 

EMRE KAYA KOCAELİ'Yİ SALLADI

KOCAELİ HABERİ
Pop müziğinin başarılı ismi Emre Kaya, 14. Karamürsel Balık Festivali kapsamında Karamürsel’de sahne aldı Balık festivaline Emre Kaya damga vurdu Bu yıl kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında pek çok konser düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çeşitli organizasyonlarla da ünlü sanatçıları Kocaeli halkıyla buluşturuyor. Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi’nce düzenlenen 14. Karamürsel Balık Festivali kapsamında pop müziğinin başarılı ismi Emre Kaya konser verdi. Vatandaşlar hayranı oldukları Emre Kaya’nın şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi. 14. KARAMÜRSEL BALIK FESTİVALİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi’nce düzenlenen 14. Karamürsel Balık Festivali Ereğli Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Festival kapsamında gündüz vatandaşlara balık ekmek dağıtılırken, akşam saatlerinde ise pop müziğinin önemli ismi Emre Kaya konseri gerçekleştirildi. UNUTULMAZ GECE Ereğli’de deniz kenarında gerçekleştirilen konserde vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Balık Festivali’nin coşkusunu bir arada yaşadı. Vatandaşlar Emre Kaya’nın şarkılarına eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi. Konser sonunda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, sanatçı Emre Kaya'ya Karamürsel kadırga maketi hediye etti.
KOCAELİ HABERİ

Pop müziğinin başarılı ismi Emre Kaya, 14. Karamürsel Balık Festivali kapsamında Karamürsel’de sahne aldı

Balık festivaline Emre Kaya damga vurdu

Bu yıl kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında pek çok konser düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çeşitli organizasyonlarla da ünlü sanatçıları Kocaeli halkıyla buluşturuyor. Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi’nce düzenlenen 14. Karamürsel Balık Festivali kapsamında pop müziğinin başarılı ismi Emre Kaya konser verdi. Vatandaşlar hayranı oldukları Emre Kaya’nın şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

14. KARAMÜRSEL BALIK FESTİVALİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi’nce düzenlenen 14. Karamürsel Balık Festivali Ereğli Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Festival kapsamında gündüz vatandaşlara balık ekmek dağıtılırken, akşam saatlerinde ise pop müziğinin önemli ismi Emre Kaya konseri gerçekleştirildi.

UNUTULMAZ GECE

Ereğli’de deniz kenarında gerçekleştirilen konserde vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Balık Festivali’nin coşkusunu bir arada yaşadı. Vatandaşlar Emre Kaya’nın şarkılarına eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi. Konser sonunda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, sanatçı Emre Kaya'ya Karamürsel kadırga maketi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.