AK PARTİ DİLOVASI BAŞKANI YILDIRIM YENİ BAŞKANA GÜVENİYOR

Siyaset 12.08.2022 - 18:37, Güncelleme: 12.08.2022 - 18:37
 

AK PARTİ DİLOVASI BAŞKANI YILDIRIM YENİ BAŞKANA GÜVENİYOR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Sarıca, Dilovası Kızılay Şubesi başkanlığına atandıktan sonra bugün Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. İlhan Yıldırım çok mutlu olduğu bu ziyaret için yaptığı açıklamada "Emre bey kardeşimiz geçmişte birlikte çalıştığımız genç ve .çalışkan bir isim. Ben Dilovası Kızılay Şube Başkanlığı görevini de layıkıyla yapacağına ve kuruma bir dinamizm katacağına inanıyorum. Emre Sarıca kardeşimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Sarıca, Dilovası Kızılay Şubesi başkanlığına atandıktan sonra bugün Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

İlhan Yıldırım çok mutlu olduğu bu ziyaret için yaptığı açıklamada "Emre bey kardeşimiz geçmişte birlikte çalıştığımız genç ve .çalışkan bir isim. Ben Dilovası Kızılay Şube Başkanlığı görevini de layıkıyla yapacağına ve kuruma bir dinamizm katacağına inanıyorum. Emre Sarıca kardeşimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.