TEMSA'NIN TESLİM LİSTESİNDE GEBZE'DE YER ALDI

Güncel 05.07.2022 - 22:12, Güncelleme: 05.07.2022 - 22:12
 

TEMSA'NIN TESLİM LİSTESİNDE GEBZE'DE YER ALDI

kocaeli haberi
Yurt içindeki araç parkını genişletmeyi sürdüren TEMSA, 15 Safir Plus model ve 10 adet Maraton VIP model otobüsü ticari araç kiralama, turizm ve personel taşımacılığı alanlarında hizmet veren Meltem Turizm ve Gebze'den Türker Turizm’e teslim etti. Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker'in de katılım sağladığı araç teslim töreninde konuşan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, “2021’de yakaladığımız ivmeyi bugünün zorlu pazar koşullarında da korumaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız satışın yüzde 46’sını ilk 5 ayda gerçekleştirmeyi başardık ve toplam satışlarımızı da yılın ilk 5 ayında yüzde 15 yukarı çektik. Özellikle yılın ikinci yarısında buradaki performansımızın daha da yukarı çıkmasını bekliyoruz.” dedi.
kocaeli haberi

Yurt içindeki araç parkını genişletmeyi sürdüren TEMSA, 15 Safir Plus model ve 10 adet Maraton VIP model otobüsü ticari araç kiralama, turizm ve personel taşımacılığı alanlarında hizmet veren Meltem Turizm ve Gebze'den Türker Turizm’e teslim etti.

Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker'in de katılım sağladığı araç teslim töreninde konuşan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, “2021’de yakaladığımız ivmeyi bugünün zorlu pazar koşullarında da korumaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız satışın yüzde 46’sını ilk 5 ayda gerçekleştirmeyi başardık ve toplam satışlarımızı da yılın ilk 5 ayında yüzde 15 yukarı çektik. Özellikle yılın ikinci yarısında buradaki performansımızın daha da yukarı çıkmasını bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.