GEBZE KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEĞİNDE HEM SES VAR HEM DE GÖRÜNTÜ

Güncel 01.07.2022 - 21:24, Güncelleme: 01.07.2022 - 21:24
 

GEBZE KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEĞİNDE HEM SES VAR HEM DE GÖRÜNTÜ

kocaeli haberi
Gebze'de kurulu bulunan hemşeri tandanslı SİAD'ların, vakıfların ve derneklerinin çoğusu, kurucu kişilerin Gebze siyaset ve ticaret dünyasında yer edinebilmesi amacına hizmet ederken, kurulduğu şehirdeki hemşerilerine maddi ve manevi yardımı güdenlerin sayısı da az değil. Yani halkın diliyle; bazı derneklerde ses var görtüntü yok, bazılarında ise hem ses var hem de görüntü.. İşte hem ses hem de görüntüye sahip o vefakar derneklerden birisi de Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği .. Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre, Kadın Kolları yönetimi ile birlikte topladıkları yardım malzemelerini, memleketlerindeki gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtsınlar diye, Ardahan Yardım Sevenler Derneğine ulaşmak üzere kargo ile Ardahan'a gönderdi.. Dernekten yapılan açıklamada "Memleketimize gönderilecek yardım malzemelerinde, 1. Posta yola cıkmıştır. Yardımlarımızın sürekliliği devam edecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır." bilgisi paylaşıldı..
kocaeli haberi

Gebze'de kurulu bulunan hemşeri tandanslı SİAD'ların, vakıfların ve derneklerinin çoğusu, kurucu kişilerin Gebze siyaset ve ticaret dünyasında yer edinebilmesi amacına hizmet ederken, kurulduğu şehirdeki hemşerilerine maddi ve manevi yardımı güdenlerin sayısı da az değil. Yani halkın diliyle; bazı derneklerde ses var görtüntü yok, bazılarında ise hem ses var hem de görüntü..

İşte hem ses hem de görüntüye sahip o vefakar derneklerden birisi de Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ..

Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre, Kadın Kolları yönetimi ile birlikte topladıkları yardım malzemelerini, memleketlerindeki gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtsınlar diye, Ardahan Yardım Sevenler Derneğine ulaşmak üzere kargo ile Ardahan'a gönderdi..

Dernekten yapılan açıklamada "Memleketimize gönderilecek yardım malzemelerinde, 1. Posta yola cıkmıştır. Yardımlarımızın sürekliliği devam edecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır." bilgisi paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.