CHP'DEN ÜMİT ÖZDAĞ'A DESTEK GELDİ

Siyaset 27.06.2022 - 16:48, Güncelleme: 27.06.2022 - 16:55
 

CHP'DEN ÜMİT ÖZDAĞ'A DESTEK GELDİ

Kocaeli Haberi
Zafer Partis Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bugün Hatay'a girişinin Valilik tarafından engellenmesine tepkiler büyüyor. CHP Meclis Grup Başkan vekili Özgür Özel'de twitter sayfasından gösterdiği tepkide "Bir milletvekilinin bir siyasi parti liderinin gerekçe ne olursa olsun bir kente sokulmaması nedir? Bu rezalet kabul edilemez! İlgili makamları; Türkiye'yi dünyaya rezil eden, Anayasaya açık aykırı bu kanunsuz emri acilen geri çekmeye davet ediyoruz." ifadelerine yer verdi.. Ümit Özdağ'da, Özgür Özel'in bu desteğine "Teşekkür ederim vekilim" diye karşılık verdi.. Teşekkür ederim vekilim https://t.co/bEP66TDswE— Ümit Özdağ (@umitozdag) June 27, 2022
Kocaeli Haberi

Zafer Partis Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bugün Hatay'a girişinin Valilik tarafından engellenmesine tepkiler büyüyor. CHP Meclis Grup Başkan vekili Özgür Özel'de twitter sayfasından gösterdiği tepkide "Bir milletvekilinin bir siyasi parti liderinin gerekçe ne olursa olsun bir kente sokulmaması nedir? Bu rezalet kabul edilemez! İlgili makamları; Türkiye'yi dünyaya rezil eden, Anayasaya açık aykırı bu kanunsuz emri acilen geri çekmeye davet ediyoruz." ifadelerine yer verdi..

Ümit Özdağ'da, Özgür Özel'in bu desteğine "Teşekkür ederim vekilim" diye karşılık verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.