İYİ Parti Çayırova'dan futbolculara ziyafet

Siyaset 20.06.2022 - 15:41, Güncelleme: 20.06.2022 - 15:41
 

İYİ Parti Çayırova'dan futbolculara ziyafet

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova İlçe başkanı İlhami Bayrak Bölgenin şampiyon kulübü 1453 Çayırova Fatih Spor yönetimini ve futbolcularını misafir etti. İlhami Bayrak o anları sosyal medyadan "Çayırova’mızın en köklü klüplerinden 1453 Çayırova Fatih Spor Kulübü’nün Şampiyon Futbol takımını , Bölgemizin en nezih mekanlarından DavidPeople de ağırladık. Çayırova’mıza bu başarıyı yaşatan Başta Antrenörümüz Soydan Yavuz hocamıza, Takım kaptanımız Söğüt Erdi'ye, Hiç bir maddi karşılık beklemeden yürekleriyle oynayan tüm sporcularımıza Forma sponsorlarımız ERA Maske Erol Memiş ve Alpaslan Memiş beyler’e, Külte Civata  Hırdavat Şevke Külte bey’e,, Esan Akü Esan Battery'ye, Bayroxtoptan Ömer ve Hüseyin Bayrak bey’e, Sezon boyunca ulaşım, malzeme, antrenör istihdamı desteği veren Çayırova Belediye’sine Teşekkür ederiz. Yeni faaliyete açtıkları nezih mekanlarında bizleri ağırlayanSerkan Esen veHikmet Aydar bey’lere şükranlarımızı sunuyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova İlçe başkanı İlhami Bayrak Bölgenin şampiyon kulübü 1453 Çayırova Fatih Spor yönetimini ve futbolcularını misafir etti.

İlhami Bayrak o anları sosyal medyadan "Çayırova’mızın en köklü klüplerinden 1453 Çayırova Fatih Spor Kulübü’nün Şampiyon Futbol takımını , Bölgemizin en nezih mekanlarından DavidPeople de ağırladık. Çayırova’mıza bu başarıyı yaşatan Başta Antrenörümüz Soydan Yavuz hocamıza, Takım kaptanımız Söğüt Erdi'ye, Hiç bir maddi karşılık beklemeden yürekleriyle oynayan tüm sporcularımıza Forma sponsorlarımız ERA Maske Erol Memiş ve Alpaslan Memiş beyler’e, Külte Civata  Hırdavat Şevke Külte bey’e,, Esan Akü Esan Battery'ye, Bayroxtoptan Ömer ve Hüseyin Bayrak bey’e, Sezon boyunca ulaşım, malzeme, antrenör istihdamı desteği veren Çayırova Belediye’sine Teşekkür ederiz. Yeni faaliyete açtıkları nezih mekanlarında bizleri ağırlayanSerkan Esen veHikmet Aydar bey’lere şükranlarımızı sunuyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.