ÇOCUĞU ÖLDÜRMEYE ÇALIŞAN ŞAHIS O İLÇEDE YAKALANDI

Asayiş 16.06.2022 - 18:49, Güncelleme: 16.06.2022 - 18:53
 

ÇOCUĞU ÖLDÜRMEYE ÇALIŞAN ŞAHIS O İLÇEDE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;  çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs suçundan toplam 7 Yıl 6 Ay Ağır Hapis Cezası ile aranan M.Ç. (21) isimli şahıs 16.06.2022 günü İzmit'te düzenlenen operasyon ile polisler tarafından yakalandı Hükümlü şahıs Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün sevk edildiği Adli Makamlar tarafından tutuklandı.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;  çocuğu kasten öldürmeye teşebbüs suçundan toplam 7 Yıl 6 Ay Ağır Hapis Cezası ile aranan M.Ç. (21) isimli şahıs 16.06.2022 günü İzmit'te düzenlenen operasyon ile polisler tarafından yakalandı

Hükümlü şahıs Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün sevk edildiği Adli Makamlar tarafından tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.