AK PARTİ GEBZE'DE KADINLAR DAHA VEFALI

Siyaset 13.06.2022 - 22:58, Güncelleme: 13.06.2022 - 23:17
 

AK PARTİ GEBZE'DE KADINLAR DAHA VEFALI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teişkilatının geçtiğimiz dönem ilçe başkanlığını yürüten İrfan Ayar'ı, o dönemdeki Kadın Yönetim Kurulu üyeleri bugün özel iş yerinde ziyaret ettiler.. Geçtiğimiz dönem Ak Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Yurdanur Tohum, Nur Avcı, Taliha Dündar Yılmaz ve Zeynep Artkın  bugün  birlikte eski ilçe başkanları İrfan Ayar'ı ziyaret ederek geçmiş günleri yad ettiler.. Yurdanur Tohum bu anlamlı ziyareti sosyal medyadan "Bizde vefa İstanbul' da bir semt adı değil başkanımızı çok özledik ziyaretine gittik. İrfan baskanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." ifadeleri ile paylaştı.. Irfan Ayar'da  bu paylaşıma "Dostluklar baki, iyi ki tanıdım sizleri.." sözleri ile cevap verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teişkilatının geçtiğimiz dönem ilçe başkanlığını yürüten İrfan Ayar'ı, o dönemdeki Kadın Yönetim Kurulu üyeleri bugün özel iş yerinde ziyaret ettiler..

Geçtiğimiz dönem Ak Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Yurdanur Tohum, Nur Avcı, Taliha Dündar Yılmaz ve Zeynep Artkın  bugün  birlikte eski ilçe başkanları İrfan Ayar'ı ziyaret ederek geçmiş günleri yad ettiler..

Yurdanur Tohum bu anlamlı ziyareti sosyal medyadan "Bizde vefa İstanbul' da bir semt adı değil başkanımızı çok özledik ziyaretine gittik. İrfan baskanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." ifadeleri ile paylaştı..

Irfan Ayar'da  bu paylaşıma "Dostluklar baki, iyi ki tanıdım sizleri.." sözleri ile cevap verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.