KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR ESKİ MÜDÜRÜ BELÇİKA'YA ATANDI

Güncel 13.06.2022 - 22:10, Güncelleme: 13.06.2022 - 22:10
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR ESKİ MÜDÜRÜ BELÇİKA'YA ATANDI

kocaeli haberi
2012 ve 2013 yer arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezinde Genel Koordinatör, Müzeler ve Kütüphane Müdürü olarak görev yapan Abdülaziz Ünal, Belçika’ya Enerji Müşaviri olarak atandı.. Bir dönem BOTAŞ International Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Abdülaziz Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta imzaladığı kararname ile Brüksel’deki Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Cumhuriyeti daimi temsilciliği Enerji Müşavirliğine atandı. Abdülaziz Ünal artık Belçika’da görev yapacak. ABDULAZİZ ÜNAL KİMDİR? -1983 yılında Brüksel'de. 2004 yılında Best Brüksel ULB Üniversitesinin Victor Horta Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 2007 yılında aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. -2012 ve 2013 yer arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Merkezi Başkanlığı Se Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezinde Genel Koordinatör, Müzeler ve Kütüphane Müdürü olarak görev yaptı. -2013-2016 Başkanlığı arasında TBMM Genel Sekreterliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığında ve Müşavir olarak çalıştı. -2016 yılından itibaren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürü ve Bakan Danışmanı görevlerinde bulundu. -29.09.2017 tarihinden itibaren Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekâleten yürüttü. 10.12.2019 tarihinde Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı. AbdülAbdülaziz Ünal evli ve bir çocuk babasıdır
kocaeli haberi

2012 ve 2013 yer arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seka Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezinde Genel Koordinatör, Müzeler ve Kütüphane Müdürü olarak görev yapan Abdülaziz Ünal, Belçika’ya Enerji Müşaviri olarak atandı..

Bir dönem BOTAŞ International Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Abdülaziz Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta imzaladığı kararname ile Brüksel’deki Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Cumhuriyeti daimi temsilciliği Enerji Müşavirliğine atandı. Abdülaziz Ünal artık Belçika’da görev yapacak.

ABDULAZİZ ÜNAL KİMDİR?

-1983 yılında Brüksel'de. 2004 yılında Best Brüksel ULB Üniversitesinin Victor Horta Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 2007 yılında aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı.
-2012 ve 2013 yer arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Merkezi Başkanlığı Se Kağıt Müzesi ve Bilim Merkezinde Genel Koordinatör, Müzeler ve Kütüphane Müdürü olarak görev yaptı.
-2013-2016 Başkanlığı arasında TBMM Genel Sekreterliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığında ve Müşavir olarak çalıştı.
-2016 yılından itibaren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürü ve Bakan Danışmanı görevlerinde bulundu.
-29.09.2017 tarihinden itibaren Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekâleten yürüttü.
10.12.2019 tarihinde Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı. AbdülAbdülaziz Ünal evli ve bir çocuk babasıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.