AKŞENER'İN GEBZELİ PRENSESİ EVLENİYOR

Siyaset 01.06.2022 - 18:12, Güncelleme: 01.06.2022 - 18:12
 

AKŞENER'İN GEBZELİ PRENSESİ EVLENİYOR

kocaeli haberi
İzmitli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Gebzeli Prensesi" olarak bilinen İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu evleniyor.. Gebzeli tanınmış iş ve siyazset insanı Güray Kondu'nın kızı olan İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu, 18 Haziran 2022 tarihinde Gebze Doğa Çiftliğinde yapılacak olan görkemli düğün töreninde Gebzeli iş insanı Adnan Çağlayan'ın oğlu Kenan Çağlayan ile yaşamlarını birleştirecek..   İzmitli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programı henüz netleşmediği için düğüne katılıp katılmayacağı belli olmazken, başta İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü olmak üzere Kocaeli ve Gebze Bölgesinden çok sayıda tanınmış simanın düğüne katılım göstererek Kondu ve Çağlayan aileisnin sevincini paylaşması bekleniyor..    
kocaeli haberi

İzmitli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Gebzeli Prensesi" olarak bilinen İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu evleniyor..

Gebzeli tanınmış iş ve siyazset insanı Güray Kondu'nın kızı olan İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu, 18 Haziran 2022 tarihinde Gebze Doğa Çiftliğinde yapılacak olan görkemli düğün töreninde Gebzeli iş insanı Adnan Çağlayan'ın oğlu Kenan Çağlayan ile yaşamlarını birleştirecek..
 

İzmitli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programı henüz netleşmediği için düğüne katılıp katılmayacağı belli olmazken, başta İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü olmak üzere Kocaeli ve Gebze Bölgesinden çok sayıda tanınmış simanın düğüne katılım göstererek Kondu ve Çağlayan aileisnin sevincini paylaşması bekleniyor..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.