BAŞ'TAN AKŞENER'E DESTEK; Dedelerinin kaçtığı gemilerle mi geri dönecekler?

Siyaset 23.05.2022 - 15:51, Güncelleme: 23.05.2022 - 16:02
 

BAŞ'TAN AKŞENER'E DESTEK; Dedelerinin kaçtığı gemilerle mi geri dönecekler?

Kocaeli Haberi
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tarafından başlatılan Mevzu Ekonomi: Çözüm Milli Ekonomi Modeli programlarının ikincisi Ankara’da gerçekleştirildi.  Programın kapanış konuşmasını BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş yaptı. Konuşmasına Türkiye’nin ekonomik durumunu analiz ederek başlayan Baş, “Türkiye turistine, yatırımcısına, sığınmacısına çok ucuz. Patır patır ev satın alıyorlar, patır patır toprak satın alıyorlar. Çarşıları, pazarları, avmleri bunlar dolduruyorlar ama biz uzaktan seyrediyoruz, çünkü bizim paramız yok. Bizim paralarımız yerin altındaki madende, bizim paralarımız Cumhuriyeti kuran Atatürk'ün bize emanet ettiği işletmelerde, fabrikalarda, bizim paramız sizin çalışıp ürettiğiniz alın terinizde, bizim paramız yabancılarla veya yabancılarla iş tutup ortaklık yapmış iç müstevlilerle birlikte buhar olup uçuyor” dedi.  “Dedelerinin kaçtığı gemilerle mi geri dönecekler?” Hüseyin Baş, 2.Abdülhamit'in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun Akşener için söylediği, “Biz geriye dönersek, siz deliye dönersiniz” sözleri için de şu değerlendirmeyi yaptı; “Bir tanesi sosyal medyadan, ' Biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz' diye cevap yazmış. Neyle geriye dönecekler onu merak ediyorum. Dedelerinin kaçtığı gemilerle mi geri dönecekler?”  “Türkiye şu anda Osmanlı’nın son dönemlerindeki gibi” Türkiye’nin şu anda Osmanlı’nın son dönemlerine benzer bir süreç yaşadığını söyleyen BTP lideri Baş, “Ne yazık ki şu anda Osmanlı'nın son dönemindeki süreci yaşıyoruz. Yabancılara verilen ekonomik teşvikler, tavizler, yabancıların içişlerimize müdahaleleri, Hamidiye alayları... Hamidiye alayları nedir? Sultan 2. Abdülhamit'in devletin ordusunu yerine ikame edilebilecek kendi özel kuvvetlerini oluşturduğunu biliyoruz. Baskı ve tek adamlık... Yani bugün Osmanlı'nın son dönemlerinin birebir aynısını yaşıyoruz diyebiliriz. O zaman bir Atatürk'e ihtiyacımız var ama Mustafa Kemal Atatürk ne diyor, muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur' diyor. Burada yüzlerce Atatürk var ve biz bunu hep birlikte olarak bunu başaracağız” dedi.  
Kocaeli Haberi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tarafından başlatılan Mevzu Ekonomi: Çözüm Milli Ekonomi Modeli programlarının ikincisi Ankara’da gerçekleştirildi. 
Programın kapanış konuşmasını BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş yaptı.

Konuşmasına Türkiye’nin ekonomik durumunu analiz ederek başlayan Baş, “Türkiye turistine, yatırımcısına, sığınmacısına çok ucuz. Patır patır ev satın alıyorlar, patır patır toprak satın alıyorlar. Çarşıları, pazarları, avmleri bunlar dolduruyorlar ama biz uzaktan seyrediyoruz, çünkü bizim paramız yok. Bizim paralarımız yerin altındaki madende, bizim paralarımız Cumhuriyeti kuran Atatürk'ün bize emanet ettiği işletmelerde, fabrikalarda, bizim paramız sizin çalışıp ürettiğiniz alın terinizde, bizim paramız yabancılarla veya yabancılarla iş tutup ortaklık yapmış iç müstevlilerle birlikte buhar olup uçuyor” dedi. 

“Dedelerinin kaçtığı gemilerle mi geri dönecekler?”

Hüseyin Baş, 2.Abdülhamit'in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun Akşener için söylediği, “Biz geriye dönersek, siz deliye dönersiniz” sözleri için de şu değerlendirmeyi yaptı; “Bir tanesi sosyal medyadan, ' Biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz' diye cevap yazmış. Neyle geriye dönecekler onu merak ediyorum. Dedelerinin kaçtığı gemilerle mi geri dönecekler?” 

“Türkiye şu anda Osmanlı’nın son dönemlerindeki gibi”

Türkiye’nin şu anda Osmanlı’nın son dönemlerine benzer bir süreç yaşadığını söyleyen BTP lideri Baş, “Ne yazık ki şu anda Osmanlı'nın son dönemindeki süreci yaşıyoruz. Yabancılara verilen ekonomik teşvikler, tavizler, yabancıların içişlerimize müdahaleleri, Hamidiye alayları... Hamidiye alayları nedir? Sultan 2. Abdülhamit'in devletin ordusunu yerine ikame edilebilecek kendi özel kuvvetlerini oluşturduğunu biliyoruz. Baskı ve tek adamlık... Yani bugün Osmanlı'nın son dönemlerinin birebir aynısını yaşıyoruz diyebiliriz. O zaman bir Atatürk'e ihtiyacımız var ama Mustafa Kemal Atatürk ne diyor, muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur' diyor. Burada yüzlerce Atatürk var ve biz bunu hep birlikte olarak bunu başaracağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
ibrahim
(24.05.2022 14:36 - #431)
Çok doğru bir tespit.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.