BAŞKAN BIYIK ONLARI BELEDİYE RESTAURANTINDA AĞIRLADI

Siyaset 18.05.2022 - 23:11, Güncelleme: 18.05.2022 - 23:11
 

BAŞKAN BIYIK ONLARI BELEDİYE RESTAURANTINDA AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık eşi Havva Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte Feride Anne Kız Kuran Kursu hocaları ve hafızlık yapan talebeleri yemekte ağırladı.. Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi işletmesi olan sahilde ki restaurantta verdiği yemeğin haberini sosyal medyadan "Eşim Havva Hanım ve Kadın Kolları Başkanımız Selma Hanım ile birlikte Feride Anne Kız Kuran Kursu hocaları ve hafızlık yapan talebeleri ile bir araya geldik." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık eşi Havva Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte Feride Anne Kız Kuran Kursu hocaları ve hafızlık yapan talebeleri yemekte ağırladı..

Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi işletmesi olan sahilde ki restaurantta verdiği yemeğin haberini sosyal medyadan "Eşim Havva Hanım ve Kadın Kolları Başkanımız Selma Hanım ile birlikte Feride Anne Kız Kuran Kursu hocaları ve hafızlık yapan talebeleri ile bir araya geldik." sözleri ile paylaştı..

Bir 4 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.