GEBZE BELEDİYESİNİN O KOMİSYONUNDA KARSLILAR NE DERSE O OLUR

Siyaset 18.05.2022 - 21:00, Güncelleme: 18.05.2022 - 21:18
 

GEBZE BELEDİYESİNİN O KOMİSYONUNDA KARSLILAR NE DERSE O OLUR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediyesi Hukuk dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu bugün Mayıs ayaı olağan toplantsını gerçekleştirdi.. Gebze Belediyesi Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu bugün kendi aralarında toplanırken, Komisyon üyelerinden Ak Partili Vahip Angur ile Talip Demir'in aslen Kars ve CHP'li Sinan Çeper'in de Ardahan kökenli olmaları dikkatlerimizden kaçmazken, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün, üç Karslı Meclis üyesinin olduğu bu komisyonun başına, Erzurum'dan kendi hemşerisi olan Av. Güler Şahin Gençay'ı komisyon başkanı olarak görevlendirtmiş olması da ayrıca dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu.. Ak Partili Hasan Özdemir'in de yer aldığı 5 kişiden oluşan Gebze Belediyesi Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonunda Karslıların sayısının 3 olması, akıllara "Bu komisyonda Karslılar ne derse o karar çıkar" esprisini de getirdi... Vahip Angur o toplantıyı sosyal medyadan "Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu olarak toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediyesi Hukuk dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu bugün Mayıs ayaı olağan toplantsını gerçekleştirdi..

Gebze Belediyesi Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu bugün kendi aralarında toplanırken, Komisyon üyelerinden Ak Partili Vahip Angur ile Talip Demir'in aslen Kars ve CHP'li Sinan Çeper'in de Ardahan kökenli olmaları dikkatlerimizden kaçmazken, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün, üç Karslı Meclis üyesinin olduğu bu komisyonun başına, Erzurum'dan kendi hemşerisi olan Av. Güler Şahin Gençay'ı komisyon başkanı olarak görevlendirtmiş olması da ayrıca dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu..

Ak Partili Hasan Özdemir'in de yer aldığı 5 kişiden oluşan Gebze Belediyesi Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonunda Karslıların sayısının 3 olması, akıllara "Bu komisyonda Karslılar ne derse o karar çıkar" esprisini de getirdi...

Vahip Angur o toplantıyı sosyal medyadan "Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu olarak toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.