MEHMET BAŞARAN'DAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Dünya 29.04.2022 - 13:28, Güncelleme: 29.04.2022 - 14:22
 

MEHMET BAŞARAN'DAN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gebzeliler Derneği Onursal Başkanı Mehmet Başaran, Kocaeli haberi'ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'ın konuğu oldu. Gebze iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden biris olan ve Gebze'nin kanaat önderleri arasında saygın bir yeri olan Mehmet Başaran ile Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak arasında Kocaeli ve Gebze Bölgesi üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşti.  Cengiz Yucak ile Gebze ve Kocaeli üzerine geniş bir değerlendirme yapan Mehmet Başaran, "Gebzemiz Osmanlı'dan bugüne tarihsel ve kültürel olarak zaten önemli bir kentti, şimdi Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerinden birisi olması hasebiyle daha da bir önemli konuma yükseldi. Biz Gebzelilere düşen görev ise Gebze'mizi her platformda en iyi şekilde temsil etmek ve Gebze'nin hakkının Gebze'ye teslim edilmesini sağlamaktır. Bunu Gebze'de yaşayan ve kendisini Gebze'nin bir parçası, bir bireyi olarak gören herkesle birlikte yapmalıyız. Bu konuda bizlere de siz basın mensuplarına da önemli görevler düşüyor. Gebze şu an için Kocaeli'nin en önemli ilçelerinden birisi ve biz Kocaeli'nin tüm ilçelerini ayrım yapmaksızın en iyi şekilde kucaklamaya çalışan Kocaeli Kent Konseyinde, hem Gebze Bölgemiz hem de diğer ilçelerimiz için güzel işler yapmanın gayretindeyiz. Bu konuda da en büyük destekçimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Büyükakın'dır " dedi. Mehmet Başaran'ın bu ziyaretinden ve bilgilendirici, keyifli sohbetinden dolayı kensdine teşekkür eden Cengiz Yucak "Kırk bir senedir bu kentte yaşıyorum. Gebze'yi seviyorum. Bugüne kadar Gebzemiz için bir faydamız olmuşsa ne mutlu bize ve Gebzemize daha da fazla katkı sunmaya devam edeceğiz inşallah" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gebzeliler Derneği Onursal Başkanı Mehmet Başaran, Kocaeli haberi'ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'ın konuğu oldu.

Gebze iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden biris olan ve Gebze'nin kanaat önderleri arasında saygın bir yeri olan Mehmet Başaran ile Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak arasında Kocaeli ve Gebze Bölgesi üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşti.

 Cengiz Yucak ile Gebze ve Kocaeli üzerine geniş bir değerlendirme yapan Mehmet Başaran, "Gebzemiz Osmanlı'dan bugüne tarihsel ve kültürel olarak zaten önemli bir kentti, şimdi Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerinden birisi olması hasebiyle daha da bir önemli konuma yükseldi. Biz Gebzelilere düşen görev ise Gebze'mizi her platformda en iyi şekilde temsil etmek ve Gebze'nin hakkının Gebze'ye teslim edilmesini sağlamaktır. Bunu Gebze'de yaşayan ve kendisini Gebze'nin bir parçası, bir bireyi olarak gören herkesle birlikte yapmalıyız. Bu konuda bizlere de siz basın mensuplarına da önemli görevler düşüyor. Gebze şu an için Kocaeli'nin en önemli ilçelerinden birisi ve biz Kocaeli'nin tüm ilçelerini ayrım yapmaksızın en iyi şekilde kucaklamaya çalışan Kocaeli Kent Konseyinde, hem Gebze Bölgemiz hem de diğer ilçelerimiz için güzel işler yapmanın gayretindeyiz. Bu konuda da en büyük destekçimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Büyükakın'dır " dedi.

Mehmet Başaran'ın bu ziyaretinden ve bilgilendirici, keyifli sohbetinden dolayı kensdine teşekkür eden Cengiz Yucak "Kırk bir senedir bu kentte yaşıyorum. Gebze'yi seviyorum. Bugüne kadar Gebzemiz için bir faydamız olmuşsa ne mutlu bize ve Gebzemize daha da fazla katkı sunmaya devam edeceğiz inşallah" dedi.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.