GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER ONLARIN SESİNE DE KULAK VERDİ

Güncel 25.04.2022 - 16:05, Güncelleme: 25.04.2022 - 17:08
 

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER ONLARIN SESİNE DE KULAK VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu üyeleri, yurt dışında Sidney'de yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Avustralya’nın Sidney kentinde bulunan Türk Evi'nin bahçesine Atatürk büstü yapımına maddi katkı sundu.. GTO Başkanı Nail Çiler bugün konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımınada "Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu katkılarıyla yapılan Avustralya’nın Sidney kentindeki ATATÜRK büstümüz önünde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Odamızın adı da sevgiyle anıldı." bilgsini paylaştı.. İşte Covit-19’da 30 Ağustos zafer bayramında, Sidney'de ki Türk vatandaşlarımızın Atatürk'ün büstüne ziyareti ve saygı duruş anları
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu üyeleri, yurt dışında Sidney'de yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Avustralya’nın Sidney kentinde bulunan Türk Evi'nin bahçesine Atatürk büstü yapımına maddi katkı sundu..

GTO Başkanı Nail Çiler bugün konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımınada "Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu katkılarıyla yapılan Avustralya’nın Sidney kentindeki ATATÜRK büstümüz önünde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Odamızın adı da sevgiyle anıldı." bilgsini paylaştı..

İşte Covit-19’da 30 Ağustos zafer bayramında, Sidney'de ki Türk vatandaşlarımızın Atatürk'ün büstüne ziyareti ve saygı duruş anları

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.