BURSA'DA UÇAK DÜŞTÜ

Güncel 25.04.2022 - 15:48, Güncelleme: 25.04.2022 - 16:01
 

BURSA'DA UÇAK DÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ
Bursa'da uçak düştü! 2 ölü... Bursa'da tek motorlu bir uçak yerleşim yerlerine yakın bir bölgeye düştü. Osmangazi Bağlarbaşı mahallesi yakınlarına büyük bir gürültüyle düşen uçak alev alev yanmaya başladı. Çevredeki korkulu anlar yaşatan uçak kazasında, iki pilot hayatını kaybetti. Bursa Valisi Yakup Canbolat yaptığı açıklamada "Sivil bir uçak. Teknik nedenlerle düştüğünü sanıyoruz. Cumhuriyet savcılığı kazayı araştıracaktır. Sivil vatandaşlardan yaralımız yok, maalesef uçaktaki iki pilot hayatını kaybetti. Başımız sağolsun" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Bursa'da uçak düştü! 2 ölü...

Bursa'da tek motorlu bir uçak yerleşim yerlerine yakın bir bölgeye düştü. Osmangazi Bağlarbaşı mahallesi yakınlarına büyük bir gürültüyle düşen uçak alev alev yanmaya başladı. Çevredeki korkulu anlar yaşatan uçak kazasında, iki pilot hayatını kaybetti.

Bursa Valisi Yakup Canbolat yaptığı açıklamada "Sivil bir uçak. Teknik nedenlerle düştüğünü sanıyoruz. Cumhuriyet savcılığı kazayı araştıracaktır. Sivil vatandaşlardan yaralımız yok, maalesef uçaktaki iki pilot hayatını kaybetti. Başımız sağolsun" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.