KOCAELİ VEKİLİ SAMİ ÇAKIR HİKAYE ANLATTI (video)

Siyaset 21.04.2022 - 04:54, Güncelleme: 21.04.2022 - 04:54
 

KOCAELİ VEKİLİ SAMİ ÇAKIR HİKAYE ANLATTI (video)

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır dün Meclis Görüşmeleri sırasında Başkanlık divanından söz talep ederek "Hikâye bu ya" diye söze başlayarak "Adamın biri, rüyasında yağmur yağacağını, yağmur suyundan içenin deli olacağını görmüş, uyanıp bunu anlattığında eşinden başka kendisine inanan kimse olmamış.." şeklinde devam eden bir hikaye anlattı.. İŞTE SAMİ ÇAKIR'IN ANLATIMIYLA O HİKAYE
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır dün Meclis Görüşmeleri sırasında Başkanlık divanından söz talep ederek "Hikâye bu ya" diye söze başlayarak "Adamın biri, rüyasında yağmur yağacağını, yağmur suyundan içenin deli olacağını görmüş, uyanıp bunu anlattığında eşinden başka kendisine inanan kimse olmamış.." şeklinde devam eden bir hikaye anlattı..
İŞTE SAMİ ÇAKIR'IN ANLATIMIYLA O HİKAYE

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.