GEBZE KAYMAKAMI GÜLER ONLARA YARDIM GÖTÜRDÜ

İlçeler 12.03.2022 - 10:29, Güncelleme: 12.03.2022 - 10:29
 

GEBZE KAYMAKAMI GÜLER ONLARA YARDIM GÖTÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Kaymakam Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri pandemi kurallarına riayet ederek evlerinde ziyaret etti.  Bu haftaki ziyaretlerini Yavuz Selim Mahallesinde bulunan altı aileye gerçekleştiren Kaymakam Güler, D.Aktaş, D.Durlanık, S.Topal, F.Uygur, N.Güz ve M.Akkaya ailelerini ziyaret etti. Sosyal yardımların zamanında ve doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının önemine değinen Kaymakam Güler, evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlarımızın maddi yardım, sağlık hizmetleri, ev eşyası ve yakacak gibi ihtiyaçlarının giderilmesi için beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine gerekli talimatları verdi. Devletin vatandaşını kimseye muhtaç etmemek için büyük bir çaba ortaya koyduğunu belirten Kaymakam Mustafa Güler, devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tüm talepleri titizlikle değerlendirilerek imkânlar ölçüsünde sorunlara çözüm bulunacağını belirtti.  Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde aile fertleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler, sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler vererek ailelere bir miktar para ve gıda çeki yardımında bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, kendilerini ziyaret eden Kaymakam Güler’e taleplerini doğrudan iletmekten çok memnun olduklarını belirttiler.
KOCAELİ HABERİ

Kaymakam Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri pandemi kurallarına riayet ederek evlerinde ziyaret etti. 


Bu haftaki ziyaretlerini Yavuz Selim Mahallesinde bulunan altı aileye gerçekleştiren Kaymakam Güler, D.Aktaş, D.Durlanık, S.Topal, F.Uygur, N.Güz ve M.Akkaya ailelerini ziyaret etti. Sosyal yardımların zamanında ve doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının önemine değinen Kaymakam Güler, evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlarımızın maddi yardım, sağlık hizmetleri, ev eşyası ve yakacak gibi ihtiyaçlarının giderilmesi için beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine gerekli talimatları verdi.

Devletin vatandaşını kimseye muhtaç etmemek için büyük bir çaba ortaya koyduğunu belirten Kaymakam Mustafa Güler, devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tüm talepleri titizlikle değerlendirilerek imkânlar ölçüsünde sorunlara çözüm bulunacağını belirtti. 

Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde aile fertleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler, sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler vererek ailelere bir miktar para ve gıda çeki yardımında bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, kendilerini ziyaret eden Kaymakam Güler’e taleplerini doğrudan iletmekten çok memnun olduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.