AK PARTİ GEBZE GECE YARISI PAYLAŞTI

Siyaset 28.01.2022 - 02:30, Güncelleme: 28.01.2022 - 02:30
 

AK PARTİ GEBZE GECE YARISI PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
2023 Genel seçim çalışmaları için Türkiye genelinde tüm Ak Parti il ve ilçe teşkilatları tempo yükselttiler. Gündüz saatlerinde ev, iş yeri ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Teşkilat Birimleri, akşam ve hatta gece saatlerinde de kendi aralarında iç birim toplantıları düzenliyorlar.. Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kollarının dün gece gerçekleştirdiği bir iç birim toplantsı, Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kollarının sosyal medya sayfasından "Ak Kadın Kocaeli İl Dış İlişkiler Birim Başkanımız Menşure Yılmaz başkanlığında, aylık olağan İlçe Birim Temsilcileri toplantısı telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi.Toplantiya birim temsilcimiz Fatma Ekşi katılım sağladı. Hayırlı olsun" sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

2023 Genel seçim çalışmaları için Türkiye genelinde tüm Ak Parti il ve ilçe teşkilatları tempo yükselttiler. Gündüz saatlerinde ev, iş yeri ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Teşkilat Birimleri, akşam ve hatta gece saatlerinde de kendi aralarında iç birim toplantıları düzenliyorlar..

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kollarının dün gece gerçekleştirdiği bir iç birim toplantsı, Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kollarının sosyal medya sayfasından "Ak Kadın Kocaeli İl Dış İlişkiler Birim Başkanımız Menşure Yılmaz başkanlığında, aylık olağan İlçe Birim Temsilcileri toplantısı telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi.Toplantiya birim temsilcimiz Fatma Ekşi katılım sağladı. Hayırlı olsun" sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.