BAŞKAN BIYIK'TAN DARICALILARIN SEVDİĞİ MÜDÜRE ZİYARET

İlçeler 20.01.2022 - 21:01, Güncelleme: 20.01.2022 - 21:01
 

BAŞKAN BIYIK'TAN DARICALILARIN SEVDİĞİ MÜDÜRE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Pandemi dönemindeki başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Darıcalıların takdirini ve sevgsini kazanan Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'ı makamında ziyaret etti.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mevlüt Kocagöz Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ile birlikte İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Ulaş Doğan'ı makamında ziyaret ettiler. ‘‘Salgınla mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarıdır’’ Sağlık personellerinin pandemi karşısında özverili bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık ; ‘‘Salgınla mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarıdır. Aşılamanın yanı sıra salgını kontrol altına alabilmek ve sürecin en az can kaybıyla atlatabilmesi için, bütün sağlık çalışanlarımız, büyük bir fedakârlık göstererek gece gündüz demeden canla başla mücadele ediyor. Haklarını ödememiz mümkün değil. Bu anlamda Özverili ve Başarılı Çalışmalarından dolayı İlçe Sağlık Müdürü .Dr. Ulaş Doğan'a tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Ulaş Doğan ise gerçekleşen ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, belediyenin sağlık kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerden ötürü Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a ve misafirlere teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Pandemi dönemindeki başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Darıcalıların takdirini ve sevgsini kazanan Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'ı makamında ziyaret etti..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mevlüt Kocagöz Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ile birlikte İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Ulaş Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

‘‘Salgınla mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarıdır’’

Sağlık personellerinin pandemi karşısında özverili bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık ; ‘‘Salgınla mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarıdır. Aşılamanın yanı sıra salgını kontrol altına alabilmek ve sürecin en az can kaybıyla atlatabilmesi için, bütün sağlık çalışanlarımız, büyük bir fedakârlık göstererek gece gündüz demeden canla başla mücadele ediyor. Haklarını ödememiz mümkün değil. Bu anlamda Özverili ve Başarılı Çalışmalarından dolayı İlçe Sağlık Müdürü .Dr. Ulaş Doğan'a tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Ulaş Doğan ise gerçekleşen ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, belediyenin sağlık kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerden ötürü Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a ve misafirlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.