MUSLERA'NIN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR

Spor 01.01.2022 - 15:41, Güncelleme: 01.01.2022 - 15:41
 

MUSLERA'NIN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR

KOCAELİ HABERİ
2011 yılında Lazio'dan 6.75 milyon euro bedelle transfer edilen ve 10 yılı aşkın bir süredir Galatasaray forması giyen Fernando Muslera'nın sözleşmesi feshediliyor. Yabancı kontenjanı açılacak Skorer'de yer alan habere göre, yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve oynadığı son maçlarda hatalar yapan Uruguaylı kalecinin, sarı-kırmızılı serüveni sona eriyor. Yabancı sınırından dolayı sözleşmesi feshedilecek olan Muslera'nın yerine Galatasaray'ın, yeni bir yabancı kaleci alacağı iddia edildi. Normalde sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 35 yaşındaki oyuncu, bu sezon 27 karşılaşmada görev yaptı. Tecrübeli kaleci bu maçlarda 32 gol yedi. Muslera'dan imalı paylaşım Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sözleşmesi feshedileceği haberlerine gönderme yaptı. Muslera, 2024'e kadar kalmak için ne güzel bir ülke. Ve kim bilir, belki daha fazla" ifadelerini kullandı. Kaynak: cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

2011 yılında Lazio'dan 6.75 milyon euro bedelle transfer edilen ve 10 yılı aşkın bir süredir Galatasaray forması giyen Fernando Muslera'nın sözleşmesi feshediliyor.

Yabancı kontenjanı açılacak

Skorer'de yer alan habere göre, yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve oynadığı son maçlarda hatalar yapan Uruguaylı kalecinin, sarı-kırmızılı serüveni sona eriyor. Yabancı sınırından dolayı sözleşmesi feshedilecek olan Muslera'nın yerine Galatasaray'ın, yeni bir yabancı kaleci alacağı iddia edildi.

Normalde sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 35 yaşındaki oyuncu, bu sezon 27 karşılaşmada görev yaptı. Tecrübeli kaleci bu maçlarda 32 gol yedi.

Muslera'dan imalı paylaşım

Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sözleşmesi feshedileceği haberlerine gönderme yaptı. Muslera, 2024'e kadar kalmak için ne güzel bir ülke. Ve kim bilir, belki daha fazla" ifadelerini kullandı.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.