GEBZE PAZARINDA MÜŞTERİ KAYNIYOR

Güncel 01.01.2022 - 15:01, Güncelleme: 01.01.2022 - 15:01
 

GEBZE PAZARINDA MÜŞTERİ KAYNIYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de kurulan semt pazarları alışveriş için gelen mahalle sakinlerinin akınına uğruyor, sebze ve meyve fiyatlarının ucuzluğundan dolayı adeta müşteri kaynıyor.. Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziya Erat pazarcı esnafını tezgahlarının başında ziyaret ettikten sonra sosyal medya sayfasından "Adem Yavuz pazarın daki esnaf arkadaşlarımıla görüş alış verişinde bulunduk ilgi alaka ve tam desteğinden dolayı şükranlarımızı teşekkürlerimizi sunarız" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de kurulan semt pazarları alışveriş için gelen mahalle sakinlerinin akınına uğruyor, sebze ve meyve fiyatlarının ucuzluğundan dolayı adeta müşteri kaynıyor..

Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziya Erat pazarcı esnafını tezgahlarının başında ziyaret ettikten sonra sosyal medya sayfasından "Adem Yavuz pazarın daki esnaf arkadaşlarımıla görüş alış verişinde bulunduk ilgi alaka ve tam desteğinden dolayı şükranlarımızı teşekkürlerimizi sunarız" paylaşımında bulundu..

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve meyve görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.