AK PARTİ GEBZE KADINLARI 2022'YE BAŞKANSIZ GİRİYOR

Siyaset 30.12.2021 - 13:14, Güncelleme: 30.12.2021 - 13:25
 

AK PARTİ GEBZE KADINLARI 2022'YE BAŞKANSIZ GİRİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
5 Kasım 2021 tarihinde Kocaeli basınında çıkan "2017 yılından bu yana AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Şenay Önder, bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu." şeklindeki haber Ak Parti Gebze Bölgesi kulislerinde bomba etkisi oluşturmuştu.. Aynı zamanda Gebze Belediye Meclis üyesi olan Şeney Önder istifa gerekçesinde özel işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösterirken, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Teşkilatı ise Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kollları Başkanlığına yeni başkan atamasının en kısa süre içersinde yapılacağını dile getirmişti.. Aradan 53 gün geçti ve Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kollarına yeni bir başkan atanamadığı için ve istifa etmiş olan Şenay Önder'de koltuğu devredecek bir isim bulunamadığı için bu görevi vekaleten yürütüyor.. Haliyle de Ak Parti Gebze Kadın Kolları yeni yıla yeni başkansız girmiş oluyor. Kulislerde ise yeni ilçe kadın kolları başkanının kim olacağına yönelik parti içindeki siyasi ekipler ile teşkilat birimleri arasında kıyasıya bir çekişmenin yaşandığı konuşuluyor.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

5 Kasım 2021 tarihinde Kocaeli basınında çıkan "2017 yılından bu yana AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Şenay Önder, bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu." şeklindeki haber Ak Parti Gebze Bölgesi kulislerinde bomba etkisi oluşturmuştu..

Aynı zamanda Gebze Belediye Meclis üyesi olan Şeney Önder istifa gerekçesinde özel işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösterirken, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Teşkilatı ise Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kollları Başkanlığına yeni başkan atamasının en kısa süre içersinde yapılacağını dile getirmişti..

Aradan 53 gün geçti ve Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kollarına yeni bir başkan atanamadığı için ve istifa etmiş olan Şenay Önder'de koltuğu devredecek bir isim bulunamadığı için bu görevi vekaleten yürütüyor..

Haliyle de Ak Parti Gebze Kadın Kolları yeni yıla yeni başkansız girmiş oluyor. Kulislerde ise yeni ilçe kadın kolları başkanının kim olacağına yönelik parti içindeki siyasi ekipler ile teşkilat birimleri arasında kıyasıya bir çekişmenin yaşandığı konuşuluyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.