BÜYÜKGÖZ'ÜN MAKAMINDA TRABZONLULAR BULUŞMASI

İlçeler 10.12.2021 - 18:50, Güncelleme: 10.12.2021 - 18:50
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN MAKAMINDA TRABZONLULAR BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Trabzonlu AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Trabzonlu AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve Trabzonlu yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonlu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün makam odasında buluştular.. Başkan Büyükgöz bu buluşmayı "AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanımız Enes Altuntaş, Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve yönetimini belediyemizde ağırlıyoruz." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Trabzonlu AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Trabzonlu AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve Trabzonlu yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonlu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün makam odasında buluştular..

Başkan Büyükgöz bu buluşmayı "AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanımız Enes Altuntaş, Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve yönetimini belediyemizde ağırlıyoruz." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.