BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR SÖZLER

Siyaset 10.12.2021 - 18:15, Güncelleme: 11.12.2021 - 12:13
 

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR SÖZLER

KOCAELİ HABERİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Şehitlerin acılarına maruz kalınan şu günlerde TBMM'deki bütçe görüşmelerinde ağır provokasyonlar ve tahrik provalarının yaşandığını belirten Bahçeli, "Provokasyonlar, şiddet ve derinlik kazanan tahrik provaları yürek yaramıza adeta tuz basmaktadır. İhanet her yerdedir." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsünden yaptığı ahlak dışı el hareketine de değinen Bahçeli, "Eline ve diline hakim olamayan, şuur ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduğu bir şahıstır." dedi. Kaynak: yenisafak.com
KOCAELİ HABERİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Şehitlerin acılarına maruz kalınan şu günlerde TBMM'deki bütçe görüşmelerinde ağır provokasyonlar ve tahrik provalarının yaşandığını belirten Bahçeli, "Provokasyonlar, şiddet ve derinlik kazanan tahrik provaları yürek yaramıza adeta tuz basmaktadır. İhanet her yerdedir." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsünden yaptığı ahlak dışı el hareketine de değinen Bahçeli, "Eline ve diline hakim olamayan, şuur ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduğu bir şahıstır." dedi.

Kaynak: yenisafak.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.