GEBZELİ MUHTARLARDAN ESKİ BAŞKAN KÖŞKER'E ÖZEL DAVET

Siyaset 18.11.2021 - 00:29, Güncelleme: 18.11.2021 - 00:54
 

GEBZELİ MUHTARLARDAN ESKİ BAŞKAN KÖŞKER'E ÖZEL DAVET

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli muhtarlardan;  Cumhuriyet mahalles muhtarı Sedat Kıldacı, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Necati Kütük, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ve Beylikbağı Mahallesi Muhtarı Mesut Akbayrak dün akşam hep birlikte Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'i akşam çayında ağırladılar.. Gebze Cumhuriyet mahalles muhtarı Sedat Kıldacı bu buluşmayı sosyal medyadan "Gebze Beylik Bağı Bölgesi Muhtarları olarak Geçmiş Dönem Gebze Belediye Başkanımız Değerli iş Adamı Adnan Köşker Beyi Çay sohbetine Davet ettik Allah Razı olsun bizleri kırmadan davetimize katıldı hoş,samimi sohbet etme fırsatı bulduk Çok da Memnun olduk yürekten teşekkür ediyoruz.." mesajı ile paylaştı.. Bulumaya katılan Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın'da bu paylaşımın altına "Sayın başkanıma ve Muhtar arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum Hayırlı akşamlar" şeklinde bir teşekkür measajı yazdı..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli muhtarlardan;  Cumhuriyet mahalles muhtarı Sedat Kıldacı, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Necati Kütük, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ve Beylikbağı Mahallesi Muhtarı Mesut Akbayrak dün akşam hep birlikte Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'i akşam çayında ağırladılar..

Gebze Cumhuriyet mahalles muhtarı Sedat Kıldacı bu buluşmayı sosyal medyadan "Gebze Beylik Bağı Bölgesi Muhtarları olarak Geçmiş Dönem Gebze Belediye Başkanımız Değerli iş Adamı Adnan Köşker Beyi Çay sohbetine Davet ettik Allah Razı olsun bizleri kırmadan davetimize katıldı hoş,samimi sohbet etme fırsatı bulduk Çok da Memnun olduk yürekten teşekkür ediyoruz.." mesajı ile paylaştı..

Bulumaya katılan Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın'da bu paylaşımın altına "Sayın başkanıma ve Muhtar arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum Hayırlı akşamlar" şeklinde bir teşekkür measajı yazdı..

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.