GEBZE BELEDİYESİNDEN ÖZEL OTELDE YURT HİZMETİ

Siyaset 19.10.2021 - 22:17, Güncelleme: 19.10.2021 - 22:17
 

GEBZE BELEDİYESİNDEN ÖZEL OTELDE YURT HİZMETİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2021-2022 Eğitim dönemi için Üniversitelerin eğitime başlangıç startı vermesi ile birlikte başgösteren "öğrencilerin barınacakları yurt sorunu" Türkiye'nin gündeminde geniş yer tutarken, Gebze Belediyesinin yurt sorunu yaşayan öğrencileri özel otelde misafir ettiği öğrenildi.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu akşam Gebze Belediye Başkan yardımcıları Sedat Çelik ve Mehmet Dinç ile birlikte Gebze Palas otelinde misafir ettiği öğrenciler ile akşam yemeğinde buluştuktan sonra o anları sosyal medyadan "Ücretsiz konaklama hizmeti verdiğimiz üniversiteli gençlerimizle bir aradayız" bilgisi ile sosyal medyadan paylaştı.. Buluşmada öğrenciler ile birlikte çay içip, sohbet eden ve saz eşliğinde müzik dinleyen Başkan Büyükgöz'ün aldığı keyif fotoğraf karelerine yansıdı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2021-2022 Eğitim dönemi için Üniversitelerin eğitime başlangıç startı vermesi ile birlikte başgösteren "öğrencilerin barınacakları yurt sorunu" Türkiye'nin gündeminde geniş yer tutarken, Gebze Belediyesinin yurt sorunu yaşayan öğrencileri özel otelde misafir ettiği öğrenildi..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu akşam Gebze Belediye Başkan yardımcıları Sedat Çelik ve Mehmet Dinç ile birlikte Gebze Palas otelinde misafir ettiği öğrenciler ile akşam yemeğinde buluştuktan sonra o anları sosyal medyadan "Ücretsiz konaklama hizmeti verdiğimiz üniversiteli gençlerimizle bir aradayız" bilgisi ile sosyal medyadan paylaştı..

Buluşmada öğrenciler ile birlikte çay içip, sohbet eden ve saz eşliğinde müzik dinleyen Başkan Büyükgöz'ün aldığı keyif fotoğraf karelerine yansıdı.. 

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.