AK PARTİ DARICA'DAN BİRLİK MESAJI GELDİ

Siyaset 25.09.2021 - 01:51, Güncelleme: 25.09.2021 - 01:51
 

AK PARTİ DARICA'DAN BİRLİK MESAJI GELDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Darıca siyaset kulislerinde ve sosyal medyada zaman zaman Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay arasında soğukluk olduğu yönünde iddialar seslendirilse de gerek Muzaffer Bıyık ve gerekse de Ufuk Acay bu iddilara cevaplarını sözle değil eylemleri ile veriyorlar.. Ak Parti Darıca dün akşam bir istişare yemeğinde bir araya gelirken, Başkan Bıyık bu yemeği "AK Parti kadroları olarak istişareye ve ortak görüşlere önem veriyoruz.İlçe Başkanımız Ufuk Acay ve AK Parti Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile bir araya gelerek yaptığımız ve yapacağımız hizmetler hakkında istişarelerde bulunduk." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Darıca siyaset kulislerinde ve sosyal medyada zaman zaman Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay arasında soğukluk olduğu yönünde iddialar seslendirilse de gerek Muzaffer Bıyık ve gerekse de Ufuk Acay bu iddilara cevaplarını sözle değil eylemleri ile veriyorlar..

Ak Parti Darıca dün akşam bir istişare yemeğinde bir araya gelirken, Başkan Bıyık bu yemeği "AK Parti kadroları olarak istişareye ve ortak görüşlere önem veriyoruz.İlçe Başkanımız Ufuk Acay ve AK Parti Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile bir araya gelerek yaptığımız ve yapacağımız hizmetler hakkında istişarelerde bulunduk." mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.