KOCAELİ EMNİYETİNDE ÖNEMLİ BİR GÜN

Güncel 23.09.2021 - 21:39, Güncelleme: 23.09.2021 - 21:39
 

KOCAELİ EMNİYETİNDE ÖNEMLİ BİR GÜN

KOCAELİ HABERİ
2021 yılında bir üst rütbeye terfi eden çeşitli rütbelerden toplam 46 emniyet mensubuna yeni rütbelerini takdim etmek maksadıyla düzenlenen Rütbe Terfi Töreni Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Vali Yavuz "Kocaeli’de Güvenlik Güçlerimiz Başarılı Bir Performans Ortaya Koyuyor" dedi.. Polisevinde düzenlenen törene; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile terfi eden emniyet mensupları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun açılış konuşması ile devam etti. Emniyet mensuplarının büyük bir fedakarlıkla mesleğini icra ettiğini vurgulayarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Mazisi şanla şerefle dolu, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, bunu yaparken canından, ailesinden, çocuğundan vaz geçen, herkesin sığındığı, güvendiği fedakârlık mesleği bir teşkilatın mensupları olarak sizleri takdir ediyor ve başarılarınızla her daim gurur duyuyoruz. Aziz Milletimizde size layık olduğunuz değeri veriyor ve sizlere sonsuz bir güven duyuyor." dedi.. Vali Yavuz, konuşmalarının ardından çeşitli rütbelerden 46 emniyet mensubuna yeni rütbeleri takdim edildi. Terfi eden emniyet mensupları ile bir süre sohbet ederek kutlayan Vali Seddar Yavuz, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 7 ve Merkez Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Emniyet Amiri rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Başkomiser rütbesinden Emniyet Amiri rütbesine 1, Komiser rütbesinden Başkomiser rütbesine 1, Komiser Yardımcısı rütbesinden Komiser rütbesine 35 olmak üzere toplam 46 emniyet personeline rütbeleri Vali Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından törenle takdim edildi..
KOCAELİ HABERİ

2021 yılında bir üst rütbeye terfi eden çeşitli rütbelerden toplam 46 emniyet mensubuna yeni rütbelerini takdim etmek maksadıyla düzenlenen Rütbe Terfi Töreni Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Vali Yavuz "Kocaeli’de Güvenlik Güçlerimiz Başarılı Bir Performans Ortaya Koyuyor" dedi..

Polisevinde düzenlenen törene; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile terfi eden emniyet mensupları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun açılış konuşması ile devam etti.

Emniyet mensuplarının büyük bir fedakarlıkla mesleğini icra ettiğini vurgulayarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Mazisi şanla şerefle dolu, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, bunu yaparken canından, ailesinden, çocuğundan vaz geçen, herkesin sığındığı, güvendiği fedakârlık mesleği bir teşkilatın mensupları olarak sizleri takdir ediyor ve başarılarınızla her daim gurur duyuyoruz. Aziz Milletimizde size layık olduğunuz değeri veriyor ve sizlere sonsuz bir güven duyuyor." dedi..

Vali Yavuz, konuşmalarının ardından çeşitli rütbelerden 46 emniyet mensubuna yeni rütbeleri takdim edildi. Terfi eden emniyet mensupları ile bir süre sohbet ederek kutlayan Vali Seddar Yavuz, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 7 ve Merkez Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Emniyet Amiri rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Başkomiser rütbesinden Emniyet Amiri rütbesine 1, Komiser rütbesinden Başkomiser rütbesine 1, Komiser Yardımcısı rütbesinden Komiser rütbesine 35 olmak üzere toplam 46 emniyet personeline rütbeleri Vali Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından törenle takdim edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.