Başarısız sonuçlar için Galatasaray yönetiminde ilk istifa

Spor 23.09.2021 - 21:09, Güncelleme: 23.09.2021 - 21:09
 

Başarısız sonuçlar için Galatasaray yönetiminde ilk istifa

KOCAELİ HABERİ
Galatasaray yönetiminde ilk istifa. Son dönemde Süper Lig'de başarısız sonuçlar alan Galatasaray'da sürpriz bir istifa geldi. Galatasaray yönetimininde Sportif A.Ş. üyesi olan Ali Gücüm, görevinden istifa etti. İstifa eden Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Gücüm, "Kesinlikle herhangi bir tartışma söz konusu değildir. Sportif AŞ'deki arkadaşlarım ve başkanımızla sarılarak ve helalleşerek ayrıldık. Kısmetse Pazar günü hocamız, teknik ekip ve oyuncularımızla da sarılarak ayrılacağız. Ayrılık kararım tamamen kişisel nedenlerledir. Lütfen kimsenin kişiler üzerinden Galatasaray'ımıza zarar vermesine izin vermeyelim. İnşallah bu yıl şampiyonluğumuzu hep birlikte o muhteşem taraftarımızla kutlayacağız." açıklamasını yaptı.
KOCAELİ HABERİ

Galatasaray yönetiminde ilk istifa. Son dönemde Süper Lig'de başarısız sonuçlar alan Galatasaray'da sürpriz bir istifa geldi. Galatasaray yönetimininde Sportif A.Ş. üyesi olan Ali Gücüm, görevinden istifa etti.

İstifa eden Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Gücüm, "Kesinlikle herhangi bir tartışma söz konusu değildir. Sportif AŞ'deki arkadaşlarım ve başkanımızla sarılarak ve helalleşerek ayrıldık. Kısmetse Pazar günü hocamız, teknik ekip ve oyuncularımızla da sarılarak ayrılacağız. Ayrılık kararım tamamen kişisel nedenlerledir. Lütfen kimsenin kişiler üzerinden Galatasaray'ımıza zarar vermesine izin vermeyelim. İnşallah bu yıl şampiyonluğumuzu hep birlikte o muhteşem taraftarımızla kutlayacağız." açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.