KOCAELİ'DE GENÇLER SOKAKTA SABAHLADI

Güncel 21.09.2021 - 07:24, Güncelleme: 21.09.2021 - 07:24
 

KOCAELİ'DE GENÇLER SOKAKTA SABAHLADI

KOCAELİ HABERİ
Kalacak Yurt bulamadıkları ve ev kiralarının da pahalı olması doalyısı ile Ankara ve İstanbul'da ki öğrencilerden sonra Kocaeli'de ki öğrenciler de parklarda sabahlayarak seslerini duyurmak istediler.. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı dün gece yarısı İzmi,t Kocaeli Cumhuriyet Parkı'nda sabahlamak isteyen öğrencilerin nyanına gittikten sonra durumu "Ankara'daki öğrencilerimizin gözaltına alındığını üzülerek öğrendim. Kocaeli Cumhuriyet Parkı'ndaki öğrencilerimizleyiz. Tek istekleri barınma hakkı için fırsat eşitliği." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kalacak Yurt bulamadıkları ve ev kiralarının da pahalı olması doalyısı ile Ankara ve İstanbul'da ki öğrencilerden sonra Kocaeli'de ki öğrenciler de parklarda sabahlayarak seslerini duyurmak istediler..

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı dün gece yarısı İzmi,t Kocaeli Cumhuriyet Parkı'nda sabahlamak isteyen öğrencilerin nyanına gittikten sonra durumu "Ankara'daki öğrencilerimizin gözaltına alındığını üzülerek öğrendim. Kocaeli Cumhuriyet Parkı'ndaki öğrencilerimizleyiz. Tek istekleri barınma hakkı için fırsat eşitliği." mesajı ile paylaştı..
Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.