KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRİN İKİ ESKİ GENEL SEKRETERİ BULUŞTU

Güncel 14.09.2021 - 17:30, Güncelleme: 14.09.2021 - 17:37
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRİN İKİ ESKİ GENEL SEKRETERİ BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreterliğinden sonra Rize Valiliğine atanan Ersin Yazıcı'dan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesine genel sekreter olan Doç. Dr. Tahir Büyükakın'da uzun bir dönem bu görevde kaldıktan sonra Bilecek Valiliğine atanmıştı.. 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Tahir Büyükakın bugün gittiği Antalya'da, Antalya valisi olan eski genel sekreter Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederken, kulisler bu ilginç buluşmayı "ilginç ve hoş bir kare" olarak değerlendirdi..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreterliğinden sonra Rize Valiliğine atanan Ersin Yazıcı'dan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesine genel sekreter olan Doç. Dr. Tahir Büyükakın'da uzun bir dönem bu görevde kaldıktan sonra Bilecek Valiliğine atanmıştı..

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Tahir Büyükakın bugün gittiği Antalya'da, Antalya valisi olan eski genel sekreter Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederken, kulisler bu ilginç buluşmayı "ilginç ve hoş bir kare" olarak değerlendirdi..
Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.