ÇAYIROVA BELEDİYESİNİN MUHTEMEL NAMZETLERİ BİR ARADA

Siyaset 14.09.2021 - 17:20, Güncelleme: 14.09.2021 - 17:20
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNİN MUHTEMEL NAMZETLERİ BİR ARADA

Kocaeli Haberi
2024 yerel seçimlerinde isimleri Çayırova Belediye Başkan adaylığı için geçen Çayırova eski beklediye başkanı Şevki Demirci ve CHP Kocaeli il başkan yardımcısı Baran Aydın bugün bir araya geldi.. Şevki Demirci bu buluşmayı sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Baran Aydın kardeşimizin Çayırova’mıza kazandırdığı Balık Restoranına hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Bol bereketli kazançları olsun." mesajı ile duyurdu..
Kocaeli Haberi

2024 yerel seçimlerinde isimleri Çayırova Belediye Başkan adaylığı için geçen Çayırova eski beklediye başkanı Şevki Demirci ve CHP Kocaeli il başkan yardımcısı Baran Aydın bugün bir araya geldi..

Şevki Demirci bu buluşmayı sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Baran Aydın kardeşimizin Çayırova’mıza kazandırdığı Balık Restoranına hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Bol bereketli kazançları olsun." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.