GEBZE GALERİCİLER DERNEĞİ YEKTA TÜRKER'E GİTTİ

İlçeler 24.08.2021 - 08:31, Güncelleme: 24.08.2021 - 08:31
 

GEBZE GALERİCİLER DERNEĞİ YEKTA TÜRKER'E GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Oto Galericiler Derneği Başkanı Celal Çelikbilek dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze'nin tanınmış ,şadamlarından birisi olan Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı ve Türker Turizm Otomotivin sahibi Yekta Türker'i  işyerinde ziyaret etti.. Gebze'de Topçu Kışlasından boşalan araziye kurulacak olan Millet Bahçesinin yan tarafında yapılması kararlaştırılan Gebze Galericiler sitesi, Gebze kamuoyunda tepki ve tartışmalara neden olurken Gebze Oto Galericiler Derneği ise bu projenin Gebze trafiğini bile rahatlatacağı görüşünü anlatmaya devam ediyor.. Celal Çelikbilek dünkü ziyareti ile ilgili olarak yaaptığı paylaşımda "Dernek yönetimi olarak, Gebze'nin sevilen iş adamı Türker Otomotiv in sahibi Sn.Yekta Türker Bey'i işyerlerinde ziyaret ettik, Gebze deki Galericilerimizin sorunlarını, Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekliliğini ve ilgili konuları görüştük ve derneğimize üye yaptık, Yekta Bey ve müessesine bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor. Hayırlı ve bereketli işler diliyoruz". ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Oto Galericiler Derneği Başkanı Celal Çelikbilek dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze'nin tanınmış ,şadamlarından birisi olan Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı ve Türker Turizm Otomotivin sahibi Yekta Türker'i  işyerinde ziyaret etti..

Gebze'de Topçu Kışlasından boşalan araziye kurulacak olan Millet Bahçesinin yan tarafında yapılması kararlaştırılan Gebze Galericiler sitesi, Gebze kamuoyunda tepki ve tartışmalara neden olurken Gebze Oto Galericiler Derneği ise bu projenin Gebze trafiğini bile rahatlatacağı görüşünü anlatmaya devam ediyor..

Celal Çelikbilek dünkü ziyareti ile ilgili olarak yaaptığı paylaşımda "Dernek yönetimi olarak, Gebze'nin sevilen iş adamı Türker Otomotiv in sahibi Sn.Yekta Türker Bey'i işyerlerinde ziyaret ettik, Gebze deki Galericilerimizin sorunlarını, Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekliliğini ve ilgili konuları görüştük ve derneğimize üye yaptık, Yekta Bey ve müessesine bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor. Hayırlı ve bereketli işler diliyoruz". ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.