KOCAELİ'NİN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAKIN KİMİNLE KUZEN ÇIKTI?

Güncel 14.08.2021 - 00:52, Güncelleme: 14.08.2021 - 00:52
 

KOCAELİ'NİN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAKIN KİMİNLE KUZEN ÇIKTI?

KOCAELİ HABERİ
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanan Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Ankara'da görevc,ne başladıktan sonra İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen'i Kocaeli İl Milli müdürü olarak atadı.. Yeni Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen'in, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir'in kuzeni olduğu öğrenildi. Ömer Akmansen 26 Ocak 2021 tarihinde Kocaeli'ye ziyaretine gelen kuzeni için "Diyanet - Sen Genel Başkanı Kuzenim Mehmet Ali Güldemir, Çalışma ziyareti için geldikleri Kocaeli’nde, bizi de şereflendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulunmuştu..
KOCAELİ HABERİ

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanan Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Ankara'da görevc,ne başladıktan sonra İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen'i Kocaeli İl Milli müdürü olarak atadı..

Yeni Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen'in, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir'in kuzeni olduğu öğrenildi. Ömer Akmansen 26 Ocak 2021 tarihinde Kocaeli'ye ziyaretine gelen kuzeni için "Diyanet - Sen Genel Başkanı Kuzenim Mehmet Ali Güldemir, Çalışma ziyareti için geldikleri Kocaeli’nde, bizi de şereflendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulunmuştu..
Bir 3 kişi, oturan insanlar, yiyecek ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.