NAİL ÇİLER GEBZE'YE YAKIŞANI YAPTI

Güncel 04.08.2021 - 21:41, Güncelleme: 04.08.2021 - 21:41
 

NAİL ÇİLER GEBZE'YE YAKIŞANI YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Türkiye'nin en byük sanayi kenti olarak bilinen Gebze'nin Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze'ye yakışanı yaparak yangın bölgesine yardım malzemeleri ve GTO'nun zor günlerde hizmet vermesi için yaptırdığı mobil aşevi aracını gönderdi.. Başkan Çiler yaptığı açıklamada "Gebze Ticaret Odası olarak üyelerimizin ve Gebze Türk Kızılay’ının katkılarıyla yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere ihtiyaç duyulan malzemelerin yer aldığı aracımız yola çıktı. Bizler bu süreçte üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz. İnsan üstü bir gayretle çalışan yangın personellerimize ve söndürme çalışmalarına yardımcı olan herkese minnetlerimizi sunar, daha fazla kayba uğramadan yangının kontrol altına alınmasını temenni ederiz…" bilgisini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye'nin en byük sanayi kenti olarak bilinen Gebze'nin Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze'ye yakışanı yaparak yangın bölgesine yardım malzemeleri ve GTO'nun zor günlerde hizmet vermesi için yaptırdığı mobil aşevi aracını gönderdi..

Başkan Çiler yaptığı açıklamada "Gebze Ticaret Odası olarak üyelerimizin ve Gebze Türk Kızılay’ının katkılarıyla yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere ihtiyaç duyulan malzemelerin yer aldığı aracımız yola çıktı. Bizler bu süreçte üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz. İnsan üstü bir gayretle çalışan yangın personellerimize ve söndürme çalışmalarına yardımcı olan herkese minnetlerimizi sunar, daha fazla kayba uğramadan yangının kontrol altına alınmasını temenni ederiz…" bilgisini paylaştı..

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, araba ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.