AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A 'TAKVİM GAZETESİ' UYARISI

Siyaset 09.02.2021 - 13:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A 'TAKVİM GAZETESİ' UYARISI

Akşener'den Erdoğan'a Takvim gazetesi için çağrı: "Bu hakaretin hesabını sormak önce sana düşer" İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kürsüden, Takvim gazetesinin vatandaşlara "alışveriş tavsiyeleri" verdiği manşetine ilişkin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. "Hiç mi utanmıyorsunuz" diyerek Takvim gazetesine tepki gösteren Akşener, "Bu rezaleti gördün mü Sayın Erdoğan. Bu vicdansızlar milletin acı gerçeğiyle alay ediyor alay. Türkiye'yi yönetenlerin görevi her şeyden önce vatandaşlarına markete girdiğinde tüm ihtiyaçlarını alabileceği imkanları sağlamak. Damadının kardeşi elinin altındaki gazeteler üzerinden kuyunu mu kazıyor bilemem ama milletimize yapılan bu hakaretin hesabını sormak önce sana düşer" ifadelerini kullandı. Akşener devamında Erdoğan'a yönelik olarak, "Manşetlerle savaştık diyordun al sana savaşacak manşet. İlla terörist arıyorsan, önce ay sonunu getiremeyen milletimizin sorunlarıyla alay eden, bu haysiyetsizliğe bakacaksın Sayın Erdoğan!" diye konuştu.

Akşener'den Erdoğan'a Takvim gazetesi için çağrı: "Bu hakaretin hesabını sormak önce sana düşer"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kürsüden, Takvim gazetesinin vatandaşlara "alışveriş tavsiyeleri" verdiği manşetine ilişkin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

"Hiç mi utanmıyorsunuz" diyerek Takvim gazetesine tepki gösteren Akşener, "Bu rezaleti gördün mü Sayın Erdoğan. Bu vicdansızlar milletin acı gerçeğiyle alay ediyor alay. Türkiye'yi yönetenlerin görevi her şeyden önce vatandaşlarına markete girdiğinde tüm ihtiyaçlarını alabileceği imkanları sağlamak. Damadının kardeşi elinin altındaki gazeteler üzerinden kuyunu mu kazıyor bilemem ama milletimize yapılan bu hakaretin hesabını sormak önce sana düşer" ifadelerini kullandı.

Akşener devamında Erdoğan'a yönelik olarak, "Manşetlerle savaştık diyordun al sana savaşacak manşet. İlla terörist arıyorsan, önce ay sonunu getiremeyen milletimizin sorunlarıyla alay eden, bu haysiyetsizliğe bakacaksın Sayın Erdoğan!" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.