HAMZA ŞAYİR'İN TABLETLERİ ULUSAL BASINA KONU OLDU

09.02.2021 - 12:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR'İN TABLETLERİ ULUSAL BASINA KONU OLDU

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı Hamza şayir'in öğrencilere ücretsiz dağıtacağı 10 bin table, Posta Gazetesinin yazarı Murat Çelik'in bugünkü köşesine konu oldu.. Murat Çelik köşe yazsında  "Dilovası'ndaki her öğrenciye bir tablet" başlığı ile şu ifadelere yer verdi; 15 Şubat’ta, Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’nde dikkat çekici bir tören var. Dilovası Yılport Lisesi’ndeki aslında temsili bir tören... O törende, Belediye Başkanı Hamza Şayir her öğrenciye bir tablet hediye edecek. Aynı gün, Dilovası’ndaki tüm ortaokul ve liselerde, öğretmenler öğrencilerini okula davet ederek tabletlerini dağıtacak. Dilovası’nda ikamet eden toplam 8 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisi var. Başkan Şayir, Sanayi Bakanlığı ile temasa geçmiş. Bakanlık da Dilovası’ndaki Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile… Makine OSB ihaleyle 8 bin tablet almış ve belediye de bu tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmiş. Eğitim bedava olmalı Geçen sene makam aracını satıp o parayla öğrencilere kırtasiye desteği vermesiyle gündeme gelen Başkan Hamza Şayir dün telefonda şunları söyledi: - Dilovası Kocaeli’de eğitim sıralamasında maalesef en son sırada geliyordu. Bölgemiz dezavantajlı bir bölge. Eğitim konusunda eksiklerimiz var. Geldiğim günden bu yana önceliğim cehaletle savaşmak. O yazıyı okumak için tıklayınız

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı Hamza şayir'in öğrencilere ücretsiz dağıtacağı 10 bin table, Posta Gazetesinin yazarı Murat Çelik'in bugünkü köşesine konu oldu..

Murat Çelik köşe yazsında  "Dilovası'ndaki her öğrenciye bir tablet" başlığı ile şu ifadelere yer verdi;

15 Şubat’ta, Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’nde dikkat çekici bir tören var.

Dilovası Yılport Lisesi’ndeki aslında temsili bir tören...

O törende, Belediye Başkanı Hamza Şayir her öğrenciye bir tablet hediye edecek. Aynı gün, Dilovası’ndaki tüm ortaokul ve liselerde, öğretmenler öğrencilerini okula davet ederek tabletlerini dağıtacak. Dilovası’nda ikamet eden toplam 8 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisi var.

Başkan Şayir, Sanayi Bakanlığı ile temasa geçmiş. Bakanlık da Dilovası’ndaki Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile… Makine OSB ihaleyle 8 bin tablet almış ve belediye de bu tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmiş.

Eğitim bedava olmalı

Geçen sene makam aracını satıp o parayla öğrencilere kırtasiye desteği vermesiyle gündeme gelen Başkan Hamza Şayir dün telefonda şunları söyledi:

- Dilovası Kocaeli’de eğitim sıralamasında maalesef en son sırada geliyordu. Bölgemiz dezavantajlı bir bölge. Eğitim konusunda eksiklerimiz var. Geldiğim günden bu yana önceliğim cehaletle savaşmak.
O yazıyı okumak için tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.